Άγρια επίθεση σε διαιτητή στην Αργεντινή – Οι παίκτες ηττήθηκαν στα πέναλτι και τον έστειλαν στο νοσοκομείο

14:12 11/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Απίστευτο περιστατικό βίας στην Αργεντινή, σε ποδοσφαιρικό τουρνουά ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Ο διαιτητής δέχθηκε την επίθεση των γηπεδούχων, που έχασαν στα πέναλτι.

Η Κόρδοβα Λα Πουέρτα ηττήθηκε στη διαδικασία από την Σπορτίβο Τιρολέσα, έχοντας μεγάλα παράπονα από τον διαιτητή. Το τελευταίο -εύστοχο- πέναλτι έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς αλλά και ένα απίστευτο περιστατικό βίας.

Οι ποδοσφαιριστές που ηττήθηκαν πήγαν πάνω στον διαιτητή, ο οποίος άρχισε να τρέχει για να τους αποφύγει. Αφού δέχθηκε κάποια χτυπήματα και… φράκαρε στο προστατευτικό συρματόπλεγμα, ο άτυχος

άνδρας δέχθηκε σωρεία χτυπημάτων (κλωτσιές και γροθιές), κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα ο ίδιος να διακομιστεί στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Να αναφέρουμε ότι ο πρόεδρος της περιφερειακής λίγκας, Γκουστάβο Γκαρσία -στην προσπάθεια του να ηρεμήσει τα πνεύματα- χτυπήθηκε και αυτός από τους παίκτες!

Grave episodio de violencia

Jugadores golpearon fuertemente al árbitro en el marco de un torneo de fútbol amateur en Colonia Tirolesa.
También resultó agredido el presidente de la Liga Regional Colón, Gustavo Garcia.Este jueves se realizarían las denuncias correspondientes. pic.twitter.com/OUcsalEbNK

Radio Jesús María (@radiojesusmaria) March 10, 2022

To άρθρο Άγρια επίθεση σε διαιτητή στην Αργεντινή – Οι παίκτες ηττήθηκαν στα πέναλτι και τον έστειλαν στο νοσοκομείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άγρια, Αργεντινή –,agria, argentini –