Ολυμπιακός – Ηρακλής: Δεν έγινε δεκτό το αίτημα αναβολής και πάει στον Πειραιά με οκτώ παίκτες

13:29 11/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Απορρίφθηκε το αίτημα του Ηρακλή στον ΕΣΑΚΕ, για αναβολή του αγώνα στην έδρα του Ολυμπιακού, για την 17η αγωνιστική της Basket League.

Ο Ηρακλής κατέθεσε το συγκεκριμένο

αίτημα αφού έκανε προετοιμασία με πολλές απουσίες (υπάρχου δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού, τέσσερις παίκτες ασθενείς και ένας τραυματίας), ενώ υπάρχει και ο φόβος της διασποράς της COVID-19 στην ομάδα.

Ωστόσο ο ΕΣΑΚΕ δεν έκανε δεκτό το αίτημα του Γηραιού. Η διοργανώτρια αρχή απάντησε στους «κυανόλευκους» ότι δεν συντρέχουν λόγοι αναβολής, καθώς σύμφωνα με το επικαιροποιημένο πρωτόκολλο του ΕΣΑΚΕ, απαιτούνται τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού για να αναβληθεί ένα παιχνίδι.

Έτσι ο Ηρακλής θα υποχρεωθεί να κατέβει στην Αθήνα, αλλά θα έχει στην αποστολή μόλις οκτώ παίκτες: έξι άνδρες, έναν έφηβο κι ένα μέλος της παιδικής ομάδας!

Την αποστολή αποτελούν οι: Γουντς, Χένρι, Σκορδίλης, Γκάρετ, Πετανίδης, Ντολεζάι, ο έφηβος Παναγιώτης Αργυρούλης (16 χρ., 1,94 μ.) και το μέλος της παιδικής ομάδας, Γιάννης Κομνιανίδης (15, 1,81 μ.).

To άρθρο Ολυμπιακός – Ηρακλής: Δεν έγινε δεκτό το αίτημα αναβολής και πάει στον Πειραιά με οκτώ παίκτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός – Ηρακλής, Πειραιά,olybiakos – iraklis, peiraia