Αυτός ήταν ο λόγος του καυγά του Μαγκουάιρ στη Μύκονο (pic)

15:15 21/8/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, συνελήφθη στη Μύκονο μετά από καυγά με Άγγλους τουρίστες κι αφού στη συνέχεια επιτέθηκε δύο φορές και σε αστυνομικούς που επενέβησαν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα στο χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr λοιπόν, όλα ξεκίνησαν όταν μια παρέα Άγγλων προκάλεσε τον διεθνή ποδοσφαιριστή για τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον τελικό του Europa League, μετά την ήττα της περασμένης Δευτέρας με 2-1 από την Σεβίλλη.

Συνελήφθη στη Μύκονο ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (video)

Οι “κόκκινοι διάβολοι” μετρούν μετά και την ήττα από την Σεβίλλη, τρεις αποκλεισμούς φέτος, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και στους ημιτελικούς τόσο του κυπέλλου Αγγλίας όσο Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Χαμός στην Αγγλία για τη σύλληψη Μαγκουάιρ στη Μύκονο – Επίσημη δήλωση από τη Γιουνάιτεντ (pics)

Αξίζει δε να σημειωθεί, ότι ο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ, βρίσκεται στον νησί των Ανέμων εδώ και λίγες ημέρες, έχοντας μαζί του και τη σύντροφο και μητέρα του παιδιού του Φερν Χόκινς, η οποία είχε ανεβάσει κοινή φωτογραφία τους στο inastagram από τα γραφικά Ματογιάννια. Η ίδια έκανε όμως “κρυφό” το λογαριασμό της μετά τη σύλληψη του Μαγκουάιρ.

Η φωτογραφία του Μαγκουάιρ με τη Χόκινς στα Ματογιάννια

Ρεπορτάζ: Θάνος Μακρογαμβράκης

To άρθρο Αυτός ήταν ο λόγος του καυγά του Μαγκουάιρ στη Μύκονο (pic) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα