ΑΕΚ: «Σενάρια» με Οτασόβι και Φράνσον στο φινάλε της μετεγγραφικής περιόδου

18:14 31/1/2022 - Πηγή: NewsIt

Τα ξένα Μέσα αναφέρονται στην ΑΕΚ και στις περιπτώσεις των Όουεν Οτασόβι και Αλεξάντερ Φράνσον, την ώρα που η Ένωση έχει “περάσει” πως δεν πρόκειται να ενισχυθεί στο χώρο του κέντρου.

Η μετεγγραφική περίοδος ολοκληρώνεται απόψε και σύμφωνα με το “Sky Sports” η ΑΕΚ έχει στο “στόχαστρο” της τον 21χρονο Αμερικανό χαφ της Κλαμπ Μπριζ, Όουεν Οτασόβι.

Το

έγκυρο αγγλικό Μέσο αναφέρει, μάλιστα, πως η ΑΕΚ βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες, που ενδιαφέρονται για δανεισμό του νεαρού μέσου, μαζί με τις Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Μπάρνσλεϊ.

Η Κλαμπ Μπριζείχε αποκτήσει τον Οτασόβι από τη Γουλβς το περσινό καλοκαίρι, δίνοντας το ποσό των 4 εκατ. ευρώ. Τη φετινή σεζόν, όμως, ο Αμερικανός δεν έχει «γράψει» κάποια συμμετοχή με τον βελγικό σύλλογο.

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα από τη Σουηδία αναφέρουν ότι ο 27χρονος κεντρικός χαφ, Αλεξάντερ Φράνσον, απασχολεί ακόμα την Ένωση, τονίζοντας ότι η περίπτωση του δεν έχει… κλείσει ακόμα για τους “κιτρινόμαυρους”.

Κάπου εδώ, όμως, πρέπει να αναφέρουμε ότι από το βράδυ της Κυριακής (30.01.2022) η πλευρά της ΑΕΚ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε μετεγγραφή κάποιου χαφ, καθώς δεν μπόρεσε να φτάσει σε deal με τις δύο περιπτώσεις που «δούλευε».

To άρθρο ΑΕΚ: «Σενάρια» με Οτασόβι και Φράνσον στο φινάλε της μετεγγραφικής περιόδου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ, Σενάρια, Οτασόβι, Φράνσον,aek, senaria, otasovi, franson