Πέραμα επεισόδια: “Πόλεμος” χούλιγκαν με κοντάρια, μολότοφ και τραυματίες

Σε επτά συλλήψεις στην περιοχή του Περάματος για παραβάσεις του Νόμου περί όπλων και περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών προχώρησε η ΕΛΑΣ, μετά τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής με εκτεταμένες υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα και τραυματισμούς. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ομάδα εκατό περίπου ατόμων συγκεντρώθηκαν στην περιοχή του Περάματος και κρατώντας

ξύλινα κοντάρια και καπνογόνα επιτέθηκαν σε δύο διερχόμενα αυτοκίνητα στα οποία προκάλεσαν φθορές.

Την ίδια στιγμή, μία ακόμη επίθεση λάμβανε χώρα σε γραφεία συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού στην ίδια περιοχή, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των οργανωμένων οπαδών, με συνέπεια τον ελαφρύ τραυματισμό ορισμένων από αυτούς. Σύμφωνα με καταθέσεις μαρτύρων, τα επεισόδια προκάλεσαν οπαδοί αθηναϊκής ομάδας οι οποίοι έφθασαν με μηχανάκια έξω από το σύνδεσμο και άρχισαν να πετούν πέτρες και αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ.

Επτά συλλήψεις

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, που πραγματοποίησαν αναζητήσεις στην περιοχή, εντόπισαν οκτώ ημεδαπούς και σε έλεγχο που τους έγινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή επτά εξ αυτών:

10 φωτοβολίδες

3 αναδιπλούμενα μαχαίρια

αναδιπλούμενος μεταλλικός σουγιάς (τύπου πεταλούδα)

2 σπρέι πιπεριού

Και οι επτά προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου και συνελήφθησαν. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του Νόμου περί όπλων και περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών και θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέραμα, “Πόλεμος”,perama, “polemos”