ΑΕΚ: Προπόνηση με πολλές απουσίες και με μεγάλο κίνδυνο ενόψει ΠΑΟΚ

17:31 24/1/2022 - Πηγή: NewsIt

Με σημαντικά προβλήματα η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον εντός έδρας αγώνα ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα… χιονισμένα Σπάτα έστειλαν τους παίκτες της ΑΕΚ να πραγματοποιήσουν την προπόνηση της Δευτέρας (24.01.2022) στο γυμναστήριο της ομάδας.

Την

ώρα που η Ελλάδα καλύπτεται από χιόνια, η ηλιόλουστη Νέα Μεσημβρία επέτρεψε τη Δευτέρα στους παίκτες του ΠΑΟΚ να προπονηθούν. Σύμφωνα με τις καιρικές προβλέψεις, η κακοκαιρία στην Αττική θα «κρατήσει» μέχρι και το απόγευμα της Τρίτης, γεγονός που βάζει μεγάλα εμπόδια στην προετοιμασία της ΑΕΚ.

Σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν καταφέρει να προπονηθεί ούτε αύριο (είναι προγραμματισμένη για τις 17:00), τότε θα πάει στον μεγάλο επαναληπτικό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, χωρίς να έχει κάνει… ανοικτή προπόνηση!

Στα του σημερινού προγράμματος, Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Πέτρος Μάνταλος και Παναγιώτης Τσιντώτας έκαναν θεραπεία. Τα δικά τους προγράμματα συνέχισαν οι Ζίγκα Λάτσι και Κώστας Γαλανόπουλος.

Οι Καρίμ Ανσαριφάρντ και Μιλάντ Μοχαμάντι απουσίασαν λόγω των διεθνών υποχρεώσεών τους. Οι υπόλοιποι παίκτες παρέμειναν στο γυμναστήριο.

To άρθρο ΑΕΚ: Προπόνηση με πολλές απουσίες και με μεγάλο κίνδυνο ενόψει ΠΑΟΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα