Πυκνή χιονόπτωση στην Αθήνα: Τώρα τα δύσκολα, πότε θα «κόψει»

Το σίγουρο είναι ότι με τον χιόνι στην Αθήνα δεν έχουμε τελειώσει ακόμη, τι δείχνει το Ευρωπαϊκό Κέντρο Μετεωρολογίας.Από το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε η έντονη χιονόπτωση στην Αθήνα που έφερε η κακοκαιρία Ελπίδα, ωστόσο τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Και αυτό καθώς όχι μόνο θα «κόψει» η…

Υπενθυμίζεται ότι ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός μιλώντας στο iEidiseis τόνισε νωρίτερα: «Μέχρι τις 10 με 11 το πρωί της Τρίτης θα συνεχιστούν

τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην Αττική. Οι χιονοπτώσεις θα έχουν εξάρσεις μέχρι το πρωί, άλλοτε θα μειώνονται και άλλοτε θα αυξάνονται».

Και συμπλήρωσε: «Θα χιονίζει σε όλη την Αττική μέχρι και το πρωί. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και στα δυτικά και υπεδυτικά, δηλαδή προς τα Βίλια, ενώ τα χιόνια θα συνεχιστούν και στα βόρεια και κεντρικά του νομού», συνεχίζει.

Αναφορικά με τις χιονοστρώσεις στην πρωτεύουσα, ο κ. Αρνιακός αναφέρει στο iEidiseis πως αυτές θα ξεπεράσουν το μισό μέτρο στα βουνά της Αττικής, τους 35 πόντους στα βόρεια προάστια, ενώ στο κέντρο θα δούμε ακόμη και 10 με 15 πόντους σε κάποια σημεία με υψόμετρο.

Keywords
Αναζητήσεις
ειδησεισ
Τυχαία Θέματα
Πυκνή, Αθήνα, Τώρα,pykni, athina, tora