ΑΕΚ: Εκτός προπόνησης ο Όγκνιεν Βράνιες με συμπτώματα διάσεισης

16:59 6/12/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Όγκνιεν Βράνιες δεν έλαβε μέρος στην σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ (06.12.2021), καθώς παρουσίασε συμπτώματα διάσεισης και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Θυμίζουμε ότι ο Όγνιεν Βράνιες είχε μία σφοδρή εναέρια σύγκρουση στο πρώτο ημίχρονο του ΑΕΚΠαναθηναϊκός, σε μια προσπάθεια του να σκοράρει, παίζοντας όμως μέχρι τέλους,

αν και η κάμερα τον έπιασε αρκετές φορές να πιάνει το κεφάλι του.

Ο Βόσνιος αμυντικός προφυλάχθηκε τη Δευτέρα (06.12.2021) και θα υποβληθεί σε εξετάσεις καθώς παρουσιάζει συμπτώματα διάσεισης.

Οι παίκτες της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν στο ντέρμπι ακολούθησαν αποκατάσταση. Εκτός από τον Βράνιες, απουσίασε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ (εκτός με κορονοϊό) και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος την Τρίτη θα υποβληθεί σε καθαρισμό στο γόνατο.

Το διάστημα αποθεραπείας του θα διευκρινιστεί μετά την ολοκλήρωση της χειρουργικής επέμβασης. Ωστόσο δεν πρόκειται να είναι μικρότερο από ένα μήνα, κάτι που σημαίνει ότι ο Στάνκοβιτς θα επιστρέψει στην ενεργό δράση, εάν όλα πάνε καλά, στο μέσον Ιανουαρίου 2022. Στο διάστημα αυτό θα χάσει τουλάχιστον έξι επίσημους αγώνες της ΑΕΚ, πέντε για το πρωτάθλημα και ένα για το κύπελλο Ελλάδας.

Αύριο (07/12) οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν ρεπό. Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν στην αναμνηστική δόση του εμβολιασμού.

To άρθρο ΑΕΚ: Εκτός προπόνησης ο Όγκνιεν Βράνιες με συμπτώματα διάσεισης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα