Ισόπαλο το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1 (video)

21:26 16/12/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (1-1) για την 1η αγωνιστική της Super League. O Βρουσάι στο 57’ έδωσε προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους» και ο Σιμόες ισοφάρισε για την ΑΕΚ στο 80’.

Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι

έγινε στο ΟΑΚΑ ειδικά στο πρώτο μέρος, όπου οι δύο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες. Στο δεύτερο μισό το θέαμα βελτιώθηκε ειδικά στο τελευταίο μισάωρο όπου σημειώθηκαν και τα δύο τέρματα, ενώ δημιουργήθηκαν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν για δεύτερο τέρμα.

Η πρώτη καλή φάση στο ντέρμπι έγινε στο 18’ με την κεφαλιά του Ελ Αραμπί και την εντυπωσιακή απόκρουση του Τσιντώτα σε κόρνερ.

Στο 35’ ο Γκαρσία εκτέλεσε κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι αλλά πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή έδιωξε με κεφαλιά ο Εμβιλά.

Πιο κιντηικός ήτανξ ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος που έχασε ευκαιρία στο 52’ με τον Ελ Αραμπί αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 57’ οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν δίχτυα με τον Βρουσαί. Από σέντρα του Εμβιλά ο Βρουσάι νίκησε τον Τσιντώτα και μετά από χρήση του VAR ο διαιτητής Τρεϊμάνις έδειξε σέντρα (0-1).

Η ΑΕΚ έψαξε πλέον το γκολ της ισοφάρισης χάνοντας καλή ευκαιρία στο 63’ με τον Κρίστισιτς που σούταρε ψηλά άουτ, ενώ ο Ολυμπιακός είχε τις δικές του καλές στιγμές με τον Ελ Αραμπί (πλασέ πολύ άουτ) και στο 68’ με τον Φορτούνη (σουτ άουτ). Στο επόμενο λεπτό (68’) ο Σα απέκρουσε στη γωνία του το σουτ του Μάνταλου. Η ΑΕΚ συνέχισε να πιέζει και στο 80’ από κόρνερ του Γκαρσία ο Σιμόες με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Στο 90’ ο Τάνκοβιτς πλάσαρε από καλή θέση άουτ, ενώ στο 93′ ο Τσιντώτας είπε «όχι» σε κεφαλιά του Εμβιλά.

Διαιτητής: Αντρίς Τρεϊμάνις

Κίτρινες: Σιμόες, Κρίστιτσιτς

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης (71’ Παουλίνιο), Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Λόπες (86’ Ινσούα), Σιμόες, Κρίστιτσιτς (70’ Σάκχοφ), Γκαρσία, Μάνταλος, Λιβάγια (71’ Τάνκοβιτς), Ανσαριφάρντ (46’ Ολιβέιρα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Βρουσάι (82’ Ραντζέλοβιτς), Τιάγκο Σίλβα (46’ Φορτούνης), Μασούρας (46’ Καμαρά), Ελ Αραμπί.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα