ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-1 LIVE: Απίστευτο φινάλε και ανατροπή με Μιτρίτσα

19:47 9/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο πιο σημαντικό ματς της βραδιάς, για τις ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κοντράρονται στο ΟΑΚΑ στη ρεβάνς του 0-0 της Τούμπας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η

ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη πήρε την πρώτη της εντός έδρας νίκη, μετά από τρεις σεί ήττες και υποδέχεται τους Θεσσαλονικείς, που βρίσκονται στο +5 στη βαθμολογία της Superleague. Ο 41χρονος τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει τις σοβαρές απουσίες των Μάνταλο, Βράνιες, Στάνκοβιτς και Μοχαμάντι.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου νίκησε με ανατροπή τον Παναθηναϊκό μέσα στην Τούμπα, για το πρωτάθλημα και «τρέχει» αήττητο 12 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (Superleague, Κύπελλο και Europa League). Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει τους Μιχαηλίδη, Βαρέλα, Εσίτι, Τσόλακ, Ζαμπά, Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Η ομάδα που θα.. περάσει από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του θεσμού.

Τον Αντρέας Έκμπεργκ όρισε η ΚΕΔ για να “σφυρίξει” το ματς του ΟΑΚΑ. Ο 37χρονος Σουηδός ρέφερι είχε οριστεί και στον πρώτο προημιτελικό της Τούμπας, αλλά αντικαταστάθηκε λόγω κορονοϊού.

Βοηθοί του Έκμπεργκ, όπως και στην Τούμπα (δεν αντικαταστάθηκαν) είναι οι συμπατριώτες του Τσουλούμ και Κλύβερ, ενώ στο VAR βρίσκεται ο Ιταλός Ντανιέλε Κίφι με βοηθό τον Πολυχρόνη Κωσταρά. Τέταρτος διαιτητής είναι ο Σπύρος Ζαμπαλάς.

To άρθρο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-1 LIVE: Απίστευτο φινάλε και ανατροπή με Μιτρίτσα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα