Δάκρυσε ο Δημήτρης Κουρμπέλης: «Πέρασα δύσκολα, αλλά χαίρομαι που είμαι εδώ»

19:02 9/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε για την επιστροφή του στη δράση μετά από 425 μέρες, στο ματς Κυπέλλου του Παναθηναϊκού στην Αναγέννηση Καρδίτσας και δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση του.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από 14 μήνες, δάκρυσε on camera

και τόνισε πως πέρασε δύσκολα, αλλά νιώθει χαρούμενος που είναι και πάλι εδώ.

«Η αλήθεια είναι πως ήταν πάρα πολύ δύσκολος όλος αυτός ο καιρός. Τώρα θα με πιάσουν τα κλάματα. Δεν θέλω να κλαφτώ… Πέρασε όμως αυτός ο καιρός. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που μου στάθηκε σε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που πέρασα. Επίσης τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας, Ξενοφώντα Κωνσταντάκη, γιατί ήταν από πάνω μου κάθε μέρα για πολλές ώρες. Με είδε σε πολύ δύσκολες καταστάσεις, αλλά πάντα μου έδινε το χέρι να σηκωθώ. Σίγουρα θα χρειαστώ χρόνο για να φτάσω στο 100%, είναι μεγάλο το διάστημα που λείπω, αλλά όλο αυτό το διάστημα σκεφτόμουν αυτή τη στιγμή: να επιστρέψω και να πατήσω το γήπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος, συνεχίζουμε!», ανέφερε ο διεθνής αμυντικός μέσος, μιλώντας μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στην έδρα της Αναγέννησης.

Για την πρόκριση στα ημιτελικά είπε: «Τα προηγούμενα χρόνια δεν καταφέραμε να φτάσουμε στα ημιτελικά ή στον τελικό. Αυτό μας άφηνε μια πικρία Κάθε χρόνο ξεκινάμε και το Κύπελλο είναι ένας σημαντικός στόχος για μας, για να αφήσουμε κάτι στην ομάδα. Είχαμε ένα καλό προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι και τώρα έχουμε μια καλή ευκαιρία. Στόχος είναι ο τελικός και το τρόπαιο και γι’ αυτό θα συνεχίσουμε».

To άρθρο Δάκρυσε ο Δημήτρης Κουρμπέλης: «Πέρασα δύσκολα, αλλά χαίρομαι που είμαι εδώ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δάκρυσε, Δημήτρης Κουρμπέλης, Πέρασα,dakryse, dimitris kourbelis, perasa