UEFA: Ανοικτό ενδεχόμενο να “κοπεί” το ευρωπαϊκό εισιτήριο της… ελληνικής Βίλεμ

18:47 29/4/2020 - Πηγή: NewsIt

Η κυβέρνηση στην Ολλανδία έβαλε μια μεγάλη… παύλα στο φετινό πρωτάθλημα της Eredivisie. Η ολλανδική ομοσπονδία αποφάσισε να το δώσει στην Βίλεμ των Παυλίδη και Βρπυσάι το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά η UEFA είναι πολύ πιθανό να της το στερήσει.

Η απόφαση της ομοσπονδίας της Ολλανδίας να μην ανακηρυχθεί πρωταθλητής και να διανεμηθούν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια

βάσει κατάταξης πριν από τη διακοπή, έδωσε μια ευρωπαϊκή θέση στη Βίλεμ, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των ομάδων που έδιναν την ίδια μάχη.

Αυτή τη στιγμή –όμως- η συμμετοχή της Βίλεμ των Παυλίδη και Βρουσάι στα προκριματικά του Europa League της επόμενης σεζόν είναι αμφίβολη.

Όπως αναφέρει η «Telegraaf», η ολλανδική ομοσπονδία ενημέρωσε με e-mail τις ομάδες πως οι θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις δεν έχουν «κλειδώσει» ακόμη και η UEFA αναμένεται να λάβει την τελική απόφαση.

Συγκεκριμένα, υπάρχει η σκέψη αφαίρεσης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου από την Ολλανδία, καθώς ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε Φέγενορντ και Ουτρέχτη δεν διεξήχθη και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν το πέμπτο εισιτήριο για την Ευρώπη θα πήγαινε στην Ουτρέχτη αν κατακτούσε το Κύπελλο, ή θα το έπαιρνε η πέμπτη ομάδα της βαθμολογίας, δηλαδή η Βίλεμ.

To άρθρο UEFA: Ανοικτό ενδεχόμενο να “κοπεί” το ευρωπαϊκό εισιτήριο της… ελληνικής Βίλεμ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα