The Idol: Δείτε το επίσημο τρέιλερ της σειράς με τη Lily-Rose Depp και τον Weeknd

14:26 31/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Έκανε πρεμιέρα (εκτός διαγωνισμού) στο Φεστιβάλ των Καννών και στις 4 Ιουνίου θα κάνει πρεμιέρα και στο HBO Max. Ο λόγος για τη σειρά The Idol, με πρωταγωνιστές τη Lily-Rose Depp και τον (πρώην) Weeknd ή αλλιώς Abel Tesfaye.

Το HBO έδωσε στη δημοσιότητα, λίγες

μέρες πριν από την πρεμιέρα του, το επίσημο τρέιλερ της νέας σειράς. Το «The Idol» σκηνοθετεί ο Σαμ Λέβινσον, με τη Lily-Rose Depp, κόρη του Τζόνι Ντεπ και της Βανέσα Παραντί, να προκαλεί αίσθηση με την ερμηνεία της στο πλευρό του Αμπελ Τεσφαγιέ ή αλλιώς «The Weeknd».

Το «The Idol» αφηγείται την ιστορία ενός γκουρού αυτοβελτίωσης και αρχηγού αίρεσης, ο οποίος έχει μια περίπλοκη σχέση με ένα ανερχόμενο pop είδωλο.

«Ξέρουμε ότι κάνουμε μια σειρά που είναι προκλητική. Δεν είναι άγνωστο για εμάς», δήλωσε ο Λέβινσον στη συνέντευξη Τύπου στις Κάννες με τον Τεσφαγιέ ο οποίος είναι συνδημιουργός της σειράς να σημειώνει ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Λέβινσον είχαν στόχο «να δημιουργήσουν κάτι ξεχωριστό, κάτι διασκεδαστικό, να κάνουν τον κόσμο να γελάσει και μερικούς να τους εκνευρίσουν».

Το καστ επίσης περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Τρόι Σιβάν (Troye Sivan), Νταν Λέβι (Dan Levy), Νταβίν Τζόι Ράντολφ (Da’Vine Joy Randolph), Έλι Ροθ (Eli Roth), Τζέιν Άνταμς (Jane Adams) και Χανκ Αζάρια (Hank Azaria).

To άρθρο The Idol: Δείτε το επίσημο τρέιλερ της σειράς με τη Lily-Rose Depp και τον Weeknd δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα