Survivor All Star: Ξανά υποψήφιος ο Νίκος Μπάρτζης

09:59 27/6/2023 - Πηγή: NewsIt

Τα δάκρυα της Σταυρούλας Χρυσαειδή για τη στάση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και της Στέλλας Ανδρεάδου, ο πρώτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας και η υποψηφιότητα του Νίκου Μπάρτζη. Αυτά συνθέτουν το πρώτο επεισόδιο της νέας εβδομάδας στο Survivor All Star.

«Και ο Μάριος και η Στέλλα γύρισε να πει ότι πρόδωσα την Μπλε ομάδα… Όλοι ήθελαν να δικαιολογήσουν την ψήφο τους» είπε στην κάμερα του Survivor All Star η Σταυρούλα Χρυσαειδή, που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Και

συνέχισε: «Από τον Μάριο αυτό δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση. Με απογοήτευσε πάρα πολύ. Το αστείο είναι ότι όταν γυρίσαμε με τον Ηλία στην καλύβα, μου είπε: “αν θες να μιλήσουμε, είμαι εδώ”. Η απάντησή μου ήταν ότι δεν χρειάζεται να μιλήσουμε, μου τα είπες όλα στο συμβούλιο. Να πούμε τώρα που έμεινα; Τόσες ημέρες δεν μπορούσες να μου μιλήσεις; Το συναίσθημά μου είναι ξεκάθαρα απογοήτευση, προδοσία να πω;».

 

Αφού σχολίασαν την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου, οι παίκτες ρίχθηκαν στη μάχη για την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας. Ο Σάκης Κατσούλης ήταν εκείνος που διατήρησε «ζωές» μέχρι τέλους και κατάφερε να φορέσει το «κολιέ».

 

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες του Survivor All Star ότι όποιος έχει τις περισσότερες νίκες μετά και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, θα αναδειχθεί MVP και θα «δώσει» τον τρίτο υποψήφιο.

 

Ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας για αποχώρηση από το Survivor All Star είναι ο Νίκος Μπάρτζης, που πήρε τις περισσότερες ψήφους από τους υπόλοιπους παίκτες.

 

Ο ίδιος είπε ότι περίμενε την υποψηφιότητά του και δεν τον απασχολεί αν θα φύγει τώρα ή αργότερα, αφού στόχος του είναι να κερδίσει το έπαθλο και τίποτα άλλο.

 

Survivor All Star, απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor All Star: Ξανά υποψήφιος ο Νίκος Μπάρτζης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα