Survivor All Star, ημιτελικός: Απόντες όσοι αποβλήθηκαν – Αιχμές από Ασημίνα Χατζηανδρέου

00:52 11/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Σχεδόν όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν στο Survivor All Star βρέθηκαν απόψε (10.07.2023) στο Γαλάτσι για τον ημιτελικό του παιχνιδιού. Όλοι εκτός από εκείνους που αποβλήθηκαν και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο που δεν θέλησε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα.

Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κατερίνα Δαλάκα, Ηλίας Γκότσης, Γιώργος Πιλίδης και Αφροδίτη Σκαφίδα δεν βρέθηκαν στο Γαλάτσι και αυτό το σχολίασε ο Γιώργος Λιανός στην έναρξη του ημιτελικού του Survivor All Star.

Κάποιοι παίκτες έκαναν ανάρτηση στα social media

για το γεγονός. Μια απ’ αυτές η Ασημίνα Χαζηανδρέου που έκανε αναρτήσεις όλο… νόημα και αιχμές.

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star έβλεπε τον ημιτελικό και σχολίασε όσα ακούγονταν στο Γαλάτσι.

«Ρε παιδιά πολλή δικαιοσύνη έχει πέσει τελευταία. Είναι ψιλά γράμματα η λέξη «δικαιοσύνη». Ας μείνουμε μόνο στη λέξη λαμογιά.

Πολλή σιγουριά, πολλή άνεση. Πολύ γέλιο σήμερα. Πάμε ένα replay την ίδια σιγουριά για τη δυάδα τώρα», έγραψε σε τρία διαδοχικά Insta-stories η Ασημίνα Χατζηανδρέου, αφήνοντας αιχμές για την παραγωγή και τον τρόπο που απομακρύνθηκε η ίδια από το Survivor All Star.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα αποβλήθηκαν από το Survivor All Star, όταν η παραγωγή έκρινε πως οι δύο παίκτριες παραβίασαν τους κανονισμούς του παιχνιδιού σχετικά με το φαγητό και τη χρήση κινητού τηλεφώνου.

Ήταν ο εκ των φιναλίστ, Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος ήταν εκείνος που είχε ισχυριστεί πως οι δυο παίκτριες είχαν παραβιάσει τους κανόνες του Survivor All Star.

Πάντως, ο παραγωγός του Survivor Ατζούν Ιλίτζαλι, σε συνέντευξή του στην τουρκική τηλεόραση, παραδέχθηκε την αθωότητα της μίας εκ των δύο παικτριών.

To άρθρο Survivor All Star, ημιτελικός: Απόντες όσοι αποβλήθηκαν – Αιχμές από Ασημίνα Χατζηανδρέου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα