Tα ζώδια της Τρίτης 11 Ιουλίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τρίτη 11 Ιουλίου 2023.

Ο Ερμής περνάει στον Λέοντα κάνοντας αισθητή την επιρροή του στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Νιώθουμε την ανάγκη να

μπούμε σε μία διαδικασία συζητήσεων που αφορούν την προσωπική μας ζωή. Σκέψεις και ανησυχίες του προηγούμενου χρονικού διαστήματος έρχονται στην επιφάνεια.

Είναι πιθανό να της εκφράσουμε στον σύντροφο μας προσπαθώντας να κλείσουμε καταστάσεις σε προσωπικό επίπεδο που μας προκαλούν αναστάτωση. Παράλληλα νιώθουμε όμορφα όταν εκφράζουμε τα συναισθήματά μας και αυτό μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο στο πεδίο της αισθηματικής μας ζωής.

Όμως αφήνουμε να κρατήσουμε το μέτρο γιατί είναι εύκολο να παρασυρθούμε σε υπερβολές και πομπώδεις εκφράσεις που μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Σε επαγγελματικό επίπεδο ευνοούνται σημαντικά κινήσεις και συμφωνίες που αφορούν ταλέντα και δημιουργικά ενδιαφέροντα με τα οποία ασχολούμαστε. Μπορούμε να προβάλουμε τις δυνατότητές μας και να κερδίσουμε το ενδιαφέρον των γύρω μας.

Η Σελήνη τα ξημερώματα περνάει στον Ταύρο επικεντρώνοντας την προσοχή μας σε οικονομικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα. Έχουμε την δυνατότητα μέσα στην ημέρα να προχωρήσουμε στην επίλυση οικονομικών υποθέσεων και εκκρεμοτήτων που μπορεί να μας προκαλούν ανασφάλεια.

Παράλληλα έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε τις στιγμές με πρόσωπα που αγαπάμε. Ένα όμορφο δείπνο με καλή παρέα μας βγάζει από την εσωστρέφεια και μας επιτρέπει να χαρούμε κάθε λεπτό ανεβάζοντας τη διάθεσή μας.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη από την Παρθένο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με αποφασιστικότητα. Μπορούμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό στον χώρο της δουλειάς καθώς επιθυμούμε να αναγνωριστεί η προσφορά και η εργατικότητα μας.

Οι εξελίξεις είναι πολύ πιθανό να μας ευνοήσουν καθώς αργότερα η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Δία δίνοντας μας την ευκαιρία να αισιοδοξούμε. Μπορούμε να προχωρήσουμε σε οικονομικά σχέδια που μας ενδιαφέρουν εδώ και καιρό καθώς τα οφέλη που θα αποκομίσουμε είναι σημαντικά.

Πάθος και αισθησιασμός εκτοξεύουν τα συναισθήματα στα ύψη στην προσωπική μας ζωή και δημιουργούν ένα μοναδικό περιβάλλον για εμάς και το ταίρι μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα