Survivor All Star: Η Μελίνα Μεταξά δεύτερη υποψήφια, «τράβηξε» στον τάκο τον Γιώργο Ασημακόπουλο

10:43 14/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Η ομάδα των Μαχητών ηττήθηκε και στον δεύτερο αγώνα ασυλίας και έτσι θα έπρεπε να επιλέξει άλλους δυο υποψήφιους για αποχώρηση από το Survivor All Star.

Η πρώτη ήταν η Μελίνα Μεταξά, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν μπορεί να αγωνίζεται και ο δεύτερος ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Υπενθυμίζεται ότι μετά τον πρώτο αγώνα ασυλίας, υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor All Star είναι και ο Chris Σταμούλης.

Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου, η Μελίνα Μεταξά αποχώρησε δυο

φορές γιατί δεν αισθανόταν καλά. Την ίδια στιγμή, οι συμπαίκτες της, την ψήφισαν παμψηφεί να είναι υποψήφια για αποχώρηση.

Ο λόγος ήταν ένας και μοναδικό: η επιδείνωση της υγείας της έχει πάει πίσω την ομάδα κι όλοι ζητούν απεγνωσμένα να αποχωρήσει από το Survivor, ούτως ώστε η ομάδα να πάρει τα πάνω της και να διεκδικήσει τις ασυλίες.

Η ψήφος της ίδιας της Μελίνας Μεταξά έδειξε ότι ο τρίτος υποψήφιος για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor θα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

 

 

 

 

 

Η Μελίνα Μεταξά ήταν εκ των… πρωταγωνιστριών στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star. Και αυτό γιατί ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη «ξέσπασαν» εναντίον της καθώς θεωρούν πως τους… παρακολουθεί όταν φεύγουν τα βράδια από την καλύβα και πάνε στη ζούγκλα.

«Άλλα με πειράζουν στην Μελίνα, η ανακατωσούρα, αυτός είπε αυτό, ο άλλος είπε το άλλο, ένας κύκλος να ανακατεύονται τα πάντα, η παρακολούθηση την μέρα και τη νύχτα που πάει αυτός κι εκείνος. Αυτά με ενοχλούν. Θέλει να τα ξέρει όλα και μετά να τα μεταφέρει κι είναι λάθος.

Κράτα για τον εαυτό σου και παίξε στρατηγικά. Δηλαδή τι κάνεις; Αυτό που βλέπεις που κάνω, το μεταφέρεις στον άλλον; Δεν ξέρω. Σηκώθηκα το βράδυ τρεις η ώρα κι ήταν πάλι οκλαδόν και είδα δυο μάτια να με κοιτάνε με την πανσέληνο. Τρόμαξα» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Survivor.

 

«Θα είμαι ειλικρινής. Η Μελίνα τον τελευταίο καιρό φέρεται λίγο περίεργα. Νιώθω ότι στο προηγούμενο συμβούλιο με ψήφισε επειδή κάνω πιο κοντινή παρέα με τον Κωνσταντίνο. Νιώθω, δεν ξέρω αν ισχύει αυτό το πράγμα που ξεστόμισα.

Επειδή ο Κωνσταντίνος και η Μελίνα ήταν γενικά πιο κοντά, γνωρίζονταν απ’ έξω, μετά ήρθα πιο κοντά του και είναι λίγο σαν να της έφαγα τη θέση με κάποιο περίεργο τρόπο. Με τον Κωνσταντίνο είμαστε ξεκάθαρα φιλαράκια, επικοινωνούμε και μιλάμε για την έξω μας ζωή, τον Σάκη, την Ευρυδίκη, μιλάμε για όλα αυτά.

 

Νιώθω ότι έφαγα καποιανής τη θέση» είπε από την μεριά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η «βόμβα» Κόρο για την Αφροδίτη Σκαφίδα

Στο στόχαστρο του Γιώργου Κόρομι βρέθηκε η Αφροδίτη Σκαφίδα, με τον παίκτη των Κόκκινων να κατηγορεί τη συμπαίκτριά του πως έπαιρνε πληροφορίες από την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τις μετέφερε στην… υποομάδα της! 

«Βάλλομαι από την ομάδα μου. Βασικά ένα άτομο στράφηκε εναντίον μου, η Αφροδίτη Σκαφίδα. Με το που μπήκα στο παιχνίδι είδα ότι είναι σε μια υποομάδα στην κόκκινη ομάδα, τον Στάθη, τον Σπύρο, τον Νίκο και τον Παπαδόπουλο. Παράλληλα παίρνει πληροφορίες από Κατερίνα Δαλάκα κι Ασημίνα, τις οποίες μεταβιβάζει στη υποομάδα της. Αυτό σαν κίνηση δεν μου αρέσει, είναι ένα άτομο που δεν μπορώ να εμπιστευτώ» ανέφερε ο Κόρομι. 

«Ξαφνικά η υποομάδα της στην κόκκινη ομάδα δεν την αντέχει άλλο για λόγους που είναι πολλοί. Θέλησε να πλησιάσει εμάς μετά από 1,5 μήνα. Με τα παιδιά το συζητήσαμε κι είπαμε ότι είναι σίγουρα επικίνδυνο άτομο γιατί όταν βλέπουμε αυτό που έχει κάνει 6 εβδομάδες με πληροφορίες, δεν μπορώ να κάτσω, όπως με τα παιδιά που κάνουμε παρέα…

 

Λες κάτι τέτοιο ξαφνικά για να προκαλέσεις εντάσεις κι εντυπώσεις;» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κόρομι στο Survivor.

To άρθρο Survivor All Star: Η Μελίνα Μεταξά δεύτερη υποψήφια, «τράβηξε» στον τάκο τον Γιώργο Ασημακόπουλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star, Μελίνα Μεταξά, Γιώργο Ασημακόπουλο,Survivor All Star, melina metaxa, giorgo asimakopoulo