Survivor All Star: Αποχώρησε ο Νικόλας Αγόρου – «Φαρμάκι» Βασάλου και Μελίνας Μεταξά για τον Χανταμπάκη

02:42 5/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Από έναν παίκτη έχασαν οι δυο ομάδες του Survivor All Star. Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη, απόψε (04.05.2023) το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να δώσει… εισιτήριο επιστροφής στην Ελλάδα και στον Νικόλα Αγόρου.

Σοκαρισμένοι από την απόφαση του Στέλιου Χανταμπάκη να αποχωρήσει από το Survivor All Star, οι παίκτες των δυο ομάδων το συζήτησαν εκτενώς στην καλύβα.

Άλλοι είχαν στενοχωρηθεί που έφυγε, όπως η

Σταυρούλα Χρυσαειδή κι άλλοι, όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μελίνα Μεταξά, του επιτέθηκαν, «βλέποντας» πίσω από την απόφασή του, ο πρώτος συμφέρον και η δεύτερη δειλία.

Η Μελίνα Μεταξά, αφού παρομοίασε το Survivor με… πόλεμο, είπε ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης εγκατέλειψε την ομάδα του και άφησε τους συμπαίκτες του να… πεινάνε. Ο δε Βασάλος ανέφερε ότι ο Χανταμπάκης έφυγε γιατί ήταν υποψήφιος και φοβήθηκε πως μπορεί να αποκαλύπτονταν κάτι που δεν θα τον συνέφερε.

«Πολύ περίεργη η αποχώρηση του Στέλιου. Κακά τα ψέματα. Δεν πιστεύω ότι δεκαπέντε λεπτά πριν ανοίξουν οι γραμμές σκέφτηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Αν ήθελε να αποχωρήσει οικειοθελώς, θα το είχε κάνει μια βδομάδα πριν ή θα το είχε κάνει μια βδομάδα μετά.

Ζορίστηκε που βγήκε προτεινόμενος; Ζορίστηκε που είχαν γίνει όλα αυτά και ψυχανεμίστηκε ότι θα ανοιχτεί ένα θέμα το οποίο δεν τον συμφέρει; Και δεν ήθελε να βγει προς τα έξω οπότε το πρόλαβε και στο συμβούλιο; Δεν ξέρω.

Έχεις κάνει τέσσερις μήνες υπομονή, έχεις βγει όμως προτεινόμενος. Ψυχανεμίζεσαι ότι θα ανοιχτεί ένα θέμα το οποίο δεν σε συμφέρει και φεύγεις πέντε λεπτά πριν ανοίξουν οι γραμμές; Δεν κολλάει κάπου όλη η ιστορία», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην κάμερα του Survivor All Star.

 

Τα λόγια τους αυτά προκάλεσαν την έκρηξη της Σταυρούλας Χρυσαειδή, που υπερασπίστηκε τον παίκτη που πλέον έχει αποχωρήσει.

 

 

Και αφού τελείωσε η συζήσηση για τον Χανταμπάκη, οι δυο ομάδες ρίχθηκαν στον αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας, που περιελάμβανε φωτογραφίες και ηχητικά μηνύματα από τις οικογένειές τους.

Η πρώτη αναμέτρηση είχε χρώμα… Κόκκινο, ενώ όλοι «πάγωσαν» όταν στη διάρκεια ενός run κόντρα στον Ηλία Μπόγδανο, ο Τάκης Καραγκούνιας χτύπησε στα σχοινιά και άνοιξε το φρύδι του, ενώ φώναζε και ότι δεν ένιωθε το σβέρκο του. Τελικά, αφού πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, επέστρεψε στην ομάδα του αφού ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός.

 

Η δεύτερη αναμέτρηση ήταν ντέρμπι αλλά η Μελίνα Μεταξά έδωσε τη νίκη στους Κόκκινους και την ευκαιρία να ακούσουν τους δικούς τους.

 

 

Στο συμβούλιο του νησιού, οι δυο ομάδες συγκεντρώθηκαν για να μάθουν ποιος από τους τέσσερις υποψήφιους θα ακολουθούσε τον Στέλιο Χανταμπάκη στην Ελλάδα. Νικόλας Αγόρου, Σπύρος Μαρτίκας, Γιώργος Κόρομι ή Τάκης Καραγκούνιας;

Και η επιλογή του τηλεοπτικού κοινού ήταν να εγκαταλείψει το Survivor All Star ο Νίκολας Αγόρου.

«Το ήξερα! Το ήξερα! Το ένιωθα ρε παιδιά και ήμουν χαρούμενος από χθες. Όταν λέω κάτι, το νιώθω» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης λίγο πριν πάρει την δάδα του και αποχαιρετήσει τους υπόλοιπους παίκτες.

 

Στην καθιερωμένη ερώτηση, δε, ο Αγόρου αποκάλυψε ότι θα ήθελε νικητή τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

 

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor All Star: Αποχώρησε ο Νικόλας Αγόρου – «Φαρμάκι» Βασάλου και Μελίνας Μεταξά για τον Χανταμπάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star, Αποχώρησε, Νικόλας Αγόρου – Φαρμάκι Βασάλου, Μελίνας Μεταξά, Χανταμπάκη,Survivor All Star, apochorise, nikolas agorou – farmaki vasalou, melinas metaxa, chantabaki