Superleague: Τα πλέι άουτ που κρίνουν την παραμονή!

21:38 1/3/2020 - Πηγή: NewsIt

Η 26η αγωνιστική της Superleague ολοκληρώθηκε και μετά την πρώτη εξάδα που θα παλέψει για τον τίτλο του πρωταθλητή και τα “σαλόνια” της Ευρώπης, έγινε γνωστή και η οκτάδα που θα παλέψει για την παραμονή της μέσω των πλέι άουτ. 

Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης έγιναν οι δύο τελευταίες ομάδες που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία των πλέι άουτ, αφού δεν κατάφεραν να μπουν στο.. νήμα στα πλέι οφ  όπου θα κληθούν να “σφραγίσουν” την παραμονή τους στην Superleague.

Και εδώ όπως και στα πλέι οφ οι ομάδες θα “κουβαλήσουν” τη βαθμολογία που έχουν συγκεντρώσει στις 26 αγωνιστικές που προηγήθηκαν, με τον Πανιώνιο να βρίσκεται στην πιο δεινή θέση αφού έχει μόλις 11 βαθμούς και είναι ουραγός με 6 πόντους διαφορά από τον 13ο Παναιτωλικό.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στα πλέι άουτ

Ατρόμητος, ΑΕΛ, Ξάνθη, Αστέρας Τρίπολης, Λαμία, Βόλος, Παναιτωλικός, Πανιώνιος

Το σύστημα διεξαγωγής εδώ περιλαμβάνει ένα γύρο, με τις ομάδες να δίνουν από 7 ματς, με το πρόγραμμα και την ημερομηνία έναρξης να γίνονται γνωστά τις επόμενες ημέρες. Η ομάδα που θα τερματίσει στην τελευταία θέση μετά την ολοκλήρωση αυτού του mini πρωταθλήματος θα υποβιβαστεί στην Superleague 2, ενώ αυτή που θα τερματίσει στην 13η θέση θα δώσει αγώνες μπαράζ με τον δεύτερο της Superleague 2, ο οποίος θα βγει και αυτός μέσα από διαδικασία πλέι οφ στην δεύτερη τη τάξη κατηγορία.

Η τελική βαθμολογία της Superleague με την οποία θα ξεκινήσουν οι ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι άουτ

 

To άρθρο Superleague: Τα πλέι άουτ που κρίνουν την παραμονή! δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα