Superleague: “Μέτρα στήριξης και ποσοστό από το στοίχημα” έθεσε ως στόχους ο Μπουτσικάρης

18:42 19/6/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, είναι ο νέος πρόεδρος της Superleague και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την εκλογή του, ζήτησε την ομόνοια των ομάδων, ώστε να συνεχίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο να κάνει “βήματα” προς τα εμπρός.

Παράλληλα, ο Μπουτσικάρης έθεσε και τους πρώτους στόχους της προεδρίας του, κάνοντας λόγο για μέτρα ενίσχυσης των

ομάδων από την κυβέρνηση λόγω κορονοϊού, αλλά και για ποσοστά από το στοίχημα.

Οι δηλώσεις του νέου προέδρου της Superleague

“Ευχαριστώ όλες τις ομάδες και τον απερχόμενο πρόεδρο, Μηνά Λυσάνδρου. Έγιναν πολλά θετικά πράγματα στην προεδρία του. Άλλη Superleague πήρε και άλλη παρέδωσε.

Ο Μπουτσικάρης νέος πρόεδρος της Superleague – “Μάχη” στην ψηφοφορία

Γνωρίζουμε όλοι τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, τα οποία έχουν ενταθεί από την κρίση του κορονοϊού, ο οποίος διαμόρφωσε μία πολύ σκληρή πραγματικότητα για όλους. Επομένως πρέπει πολύ άμεσα να αντιμετωπίσουμε ορισμένα κομβικά ζητήματα, όπως τα μέτρα στήριξης από την Πολιτεία, η εξασφάλιση τηλεοπτικής “στέγης” για όλες τις ομάδες μέσα από διαφανείς διαδικασίες, και η διεκδίκηση ενός πάγιου, διαχρονικού αιτήματος για ποσοστό από το στοίχημα.

Superleague: “Με ψήφισαν οι πραγματικοί ιδιοκτήτες” είπε ο Κούγιας

Εκτός από προβλήματα όμως, το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει και τεράστια προοπτική και τεράστια δυναμική. Προκειμένου να τα εκμεταλλευτούμε οφείλουμε να αφήσουμε πίσω μας τις συλλογικές αντιπαραθέσεις, την τοξικότητα και με κοινή προσπάθεια να κάνουμε βήματα μπροστά “.

To άρθρο Superleague: “Μέτρα στήριξης και ποσοστό από το στοίχημα” έθεσε ως στόχους ο Μπουτσικάρης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα