Superleague 1: Η ΑΕΚ κόντρα σε ΠΑΟΚ και παράδοση στο ΟΑΚΑ – «Μάχη» επιβίωσης στο «Κλ. Βικελίδης»

11:43 20/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ ξεχωρίζει στην 2η αγωνιστική των Play Offs της Superleague 1, ενώ κρίσιμο είναι και το ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό για την διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός

στο άλλο ματς της ημέρας. 

Να «σπάσει» την… κατάρα των 11 αγώνων χωρίς νίκη που μετρά κόντρα στον ΠΑΟΚ θέλει η ΑΕΚ, που υποδέχεται τους Θεσσαλονικείς στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση με σημαντικές επιστροφές στην αποστολή, αλλά τον νεοφερμένο Κριχόβιακ να είναι διαθέσιμος θέλει τη νίκη ώστε να μειώσει τη διαφορά από τον τρίτο στη βαθμολογία ΠΑΟΚ και να νιώσει πιο ασφαλής στην 3η θέση.

Στον αντίποδα ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετά την ευρωπαϊκή υπέρβαση με την πρόκριση επί της Γάνδης στα προημιτελικά του Conference League επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις, με το ροτέισιον πάντως να θεωρείται δεδομένο λόγω και του φορτωμένου προγράμματος.  

Ματς που μπορεί να χαρακτηριστεί… εξάποντο είναι αυτό που δίνουν Άρης και Παναθηναϊκός στο «Κλ. Βικελίδης». Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν με 11 απουσίες κόντρα στους «κίτρινους» και έχοντας ταξιδέψει αυθημερόν για Θεσσαλονίκη, αφού έχουν «χτυπηθεί» από ίωση. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες, μετά τη διακοπή του νικηφόρου σερί στο Φάληρο, από την έλευση Μπούργος και μετά. Ο Άρης είναι στην 4η θέση και στο +2 από τους πέμπτους «πράσινους», με την ΑΕΚ να απέχει δύο και τέσσερις βαθμούς αντίστοιχα από εκείνους, ούσα στην τρίτη θέση.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των Play Offs

15:30 Novasports Prime ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός (LIVE από το Newsit.gr)

19:00 Novasports Prime ΆρηςΠαναθηναϊκός (LIVE από το Newsit.gr)

19:30 COSMOTE SPORT 1 HD ΑΕΚΠΑΟΚ (LIVE από το Newsit.gr)

To άρθρο Superleague 1: Η ΑΕΚ κόντρα σε ΠΑΟΚ και παράδοση στο ΟΑΚΑ – «Μάχη» επιβίωσης στο «Κλ. Βικελίδης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Superleague 1, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΟΑΚΑ – Μάχη, Βικελίδης,Superleague 1, aek, paok, oaka – machi, vikelidis