Super League: Αναμετρήσεις με ξεχωριστές δυσκολίες για AEK, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

12:12 21/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Η 19η αγωνιστική της Super League περιλαμβάνει απαιτητικές αναμετρήσεις για τις ομάδες των «Big 4» του πρωταθλήματος, με τα παιχνίδια της Κυριακής(21/04) να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Πανθεσσαλικό στάδιο από τον Βόλο(16:00), με την ομάδα της Μαγνησίας να αποτελεί πάντα μια απαιτητική ομάδα στο γήπεδο του.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ

που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση θέλει μια εύκολη νίκη για να παραμείνει στην πρώτη θέση της Super League.

Λίγο αργότερα η ΑΕΚ φιλοξενείται στο Περιστέρι(17:30) από τον ανεβασμένο Ατρόμητο, με την Ένωση να θέλει τη νίκη για να μείνει κοντά στην 1η θέση και να ξεπεράσει γρήγορα τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας, απέναντι στον Άρη.

Οι «κιτρινόμαυροι» που δεν θα έχουν τον Λιβάι Γκαρσία στην αποστολή τους, θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη σε ένα γήπεδο που τη φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός έχει ηττηθεί, ενώ ο Ολυμπιακός «άφησε» δυο πόντους.

Ο Παναθηναϊκός που προέρχεται από την πρόκριση στα πέναλτι απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» έχει στόχο να περάσει το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης στην Λεωφόρο(19:30), με τους «πράσινους» να αντιμετωπίζουν μια ομάδα που τη φετινή περίοδο διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδο της στα play off.

Μάλιστα ο Αστέρας βρίσκεται στην 6η θέση και έχει δείξει πως με τον Μίλαν Ράσταβατς στον πάγκο του δεν αποτελεί εύκολο αντίπαλο για καμία ομάδα.

Στην αναμέτρηση που «κλείνει» η αγωνιστική ο Άρης φιλοξενεί στην Θεσσαλονίκη τον Ολυμπιακό(19:30), σε ένα αγώνα με ξεχωριστή σημασία και για τις δυο ομάδες.

Ο μεν Άρης για να επιβεβαιώσει την καλή κατάσταση που βρίσκεται, αφού οι «κίτρινοι» προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην ΑΕΚ στα πέναλτι, ο δε Ολυμπιακός για να μην χάσει την επαφή του με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Υπενθυμίζεται πως η 19η αγωνιστική της Super League περιελάβανε τρεις αγώνες το Σάββατο(20/01) στους οποίους ο ΟΦΗ νίκησε 1-0 στο Ηράκλειο τον Παναιτωλικό, ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-0 στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η Λαμία «σκόρπισε» την Κηφισιά με σκορ 4-1 στο ΔΑΚ Λαμίας.

 

To άρθρο Super League: Αναμετρήσεις με ξεχωριστές δυσκολίες για AEK, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Super League, Αναμετρήσεις, AEK Παναθηναϊκό Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ,Super League, anametriseis, AEK panathinaiko olybiako, paok