Seajets – WorldChampion Jet: Στον αγαπημένο σου προορισμό με το «Πλοίο της Χρονιάς»

10:01 18/8/2021 - Πηγή: NewsIt

Καλοκαίρι σημαίνει διακοπές. Και όταν φτάνεις στον αγαπημένο σου προορισμό με το «Πλοίο της Χρονιάς» WorldChampionJet της Seajets, τότε το ταξίδι είναι σίγουρα μία αξέχαστη εμπειρία.

Τα ελληνικά νησιά είναι ασφαλώς στις πρώτες μας επιλογές όταν σκεφτόμαστε τις διακοπές μας, και κάθε νησί έχει τη δική του προσωπικότητα. Το ταξίδι με το WorldChampion Jet στις Κυκλαδες είναι μία πραγματικά

αναβαθμισμένη ταξιδιωτική εμπειρία.  

Η SEAJETS είναι η εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως εξυπηρετώντας συνολικά 38 λιμάνια και περισσότερες από 300 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο, Θεσσαλονίκη και  Κρήτη με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες, τις Σποράδες, τα Δωδεκάνησα και το Αιγαίο.

Ταξίδι με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια, φτάνεις στα αγαπημένα σου νησιά πιο γρήγορα από ποτέ.

WorldChampion Jet

Ο πρωταθλητής κόσμου WorldChampion Jet σας ταξιδεύει καθημερινά από Πειραιά προς:

Σύρο σε 1.55’Μύκονο σε 2.35’Νάξο σε 3.20’Ίο σε 4.00’ &Σαντορίνη σε 4.45′.

Το ταχύπλοο με ρεκόρ Γκίνες για την ταχύτητα του και βραβευμένο ως πλοίο της χρονιάς σας ταξιδεύει με ασύγκριτη ταχύτητα, άνεση και πολυτέλεια.

Σαντορίνη: Το πιο ρομαντικό ηλιοβασίλεμα στον κόσμο

Η πλούσια ιστορία της Σαντορίνης, αλλά και η φυσική της ομορφιά, κάνουν το νησί των Κυκλάδων έναν ακαταμάχητο προοσρισμό. Πρόκειται, δίχως αμφιβολία, για έναν από τους πιο διάσημους προορισμούς στον κόσμο.

Εκτός από την Καλντέρα και το ηφαίστειο της Θήρας, η Σαντορίνη ξεχωρίζει για τις μοναδικές παραλίες και τα πολλά αξιοθέατα, που την καθιστούν τον απόλυτο ταξιδιωτικό προορισμό.

Η θέα του νησιού στο απέραντο γαλάζιο είναι μαγευτική. Τα σπίτια στην κορυφή της καλντέρας, με τα Φηρά, την Οία και το Ημεροβίγλι απέναντι από τα ηφαιστειογενή νησάκια της Μικρής και της Μεγάλης Καμμένης είναι το ιδανικό μέρος να ατενίσεις τη θάλασσα και τον ήλιο να σβήνει στο νερό! Χρωματισμοί που δεν θα δεις σε κανένα άλλο σημείο του κόσμου.

Άλλωστε στη Θήρα θα ανακαλύψεις τις πιο χρωματιστές ακρογυαλιές. Από τον Περίβολο, με τη μαύρη αμμουδιά από το ηφαίστειο, το Καμάρι, μία μεγάλη παραλία κατω από την Αρχαία Θήρα, τη Βλυχάδα με τους κάτασπρους βράχους, την Κόκκινη και την Άσπρη παραλία που περιβάλλεται από ψηλά λευκά βράχια, αλλά και το Γιαλό Μπάλο, με τα μαύρα βότσαλα και τη σκούρα θάλασσα!

Φτάνεις στους αγαπημένους προορισμούς των Κυκλάδων πιο γρήγορα από ποτέ!

Στο κεντρικό αίθριο του πλοίου θα βρείτε ένα αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1, το οποίο έχει τρέξει στον κορυφαίο παγκοσμίως θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μην χάσετε την ευκαιρία να φωτογραφηθείτε και να δείτε από κοντά μία γνήσια Minardi που οδηγούσε ο Jos Verstappen και το οποίο θα συνοδεύει το WorldChampion Jet στα ταξίδια του.

To WorldChampion Jet βραβεύτηκε ως το «Πλοίο της Χρονιάς» από τα διεθνούς κύρους βραβεία «Lloyd’s List Greek ShippingAwards 2019».

Το συγκεκριμένο βραβείο δόθηκε, αναγνωρίζοντας εκτός από την ταχύτητά του, το μοναδικό σχεδιασμό, τη μοναδική συμπεριφορά και άνεση ταξιδιού που προσφέρει, την καινοτομία, την συνέπεια αλλά και τη μεγάλη προσφορά του πλοίου στην Ελληνική ναυτιλία.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το WorldChampion Jet.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να μπείτε στο www.seajets.gr, να καλέσετε στο 210 7107710 ή να απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

To άρθρο Seajets – WorldChampion Jet: Στον αγαπημένο σου προορισμό με το «Πλοίο της Χρονιάς» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα