Samsung: Η τεχνητή νοημοσύνη πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά συσκευών – Τι επιλέγει ο Έλληνας καταναλωτής

09:01 18/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα της επόμενης γενιάς, που λειτουργούν με υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης παρουσίασε επίσημα η Samsung Electronics Co., Ltd, με τη διοίκηση να κάνει λόγο για τα «κινητά του μέλλοντος».

Με αφορμή την παρουσίαση της νέας σειράς, η διοίκηση της Samsung αναφερόμενη στην ελληνική αγορά τόνισε ότι: «Ο Έλληνας αλλάζει οριακά το κινητό του τηλέφωνο στην 3ετία, επιλέγοντας πιο premium μοντέλα».

Μιλώντας

πάλι για την ελληνική αγορά, τονίστηκε ότι το 2023 αποτέλεσε μια καλή χρονιά για τον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας, καθώς η αξία των πωλήσεων αυξήθηκαν κατά 15%. Η αγορά των κινητών συσκευών αποτιμήθηκε τον προηγούμενο χρόνο στα 800 εκατ. ευρώ, ενώ υπολογίζεται ότι τη χρονιά που μόλις έληξε, πουλήθηκαν 2 εκατ. περίπου τεμάχια κινητών συσκευών.

Το επίσημο λανσάρισμα

Με αφορμή την επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς εξελιγμένων κινητών Samsung Galaxy S24,  με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης οι υπηρεσίες που παρέχει είναι εμπλουτισμένες  με νέες υπηρεσίες, όπως έξυπνες μεταφράσεις κειμένου και κλήσεων στις υποστηριζόμενες γλώσσες (σ.σ. σε πρώτη φάση δεν υποστηρίζονται τα ελληνικά), μεγιστοποιώντας τη δημιουργική ελευθερία μέσω της σουίτας εργαλείων ProVisual Engine του Galaxy και προσφέροντας ένα νέο τρόπο αναζήτησης, που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες του Galaxy ανακαλύπτουν τον κόσμο γύρω τους. 

Ακόμα πιο συγκεκριμένα, η τεχνητή νοημοσύνη που είναι ενσωματωμένη στο πληκτρολόγιο Samsung μπορεί να μεταφράζει μηνύματα, email και άλλα κείμενα σε πραγματικό χρόνο σε υποστηριζόμενες 13 γλώσσες.

Όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά: «Η νέα σειρά Galaxy S συμβάλλει σε μια εποχή που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι κινητές συσκευές ενδυναμώνουν τους χρήστες».

Οι προσδοκίες της διοίκησης

Στη διεθνή επίσημη παρουσίαση, ο TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Mobile eXperience Business στη Samsung Electronics σχολίασε ότι: «Η σειρά Galaxy S24 μεταμορφώνει τη σύνδεσή μας με τον κόσμο και σηματοδοτεί την επόμενη δεκαετία καινοτομίας για τις κινητές συσκευές».

«Οι συσκευές της σειράς Galaxy S24, μαζί με τη σειρά Pixel της Google, σηματοδοτούν την αυγή της καταναλωτικοποίησης της τεχνητής νοημοσύνης στα smartphones», δήλωσε στο CNBC ο Ben Wood, επικεφαλής αναλυτής της CCS Insight. «Πρόκειται για μια τάση που θα επαναληφθεί από όλους τους κατασκευαστές smartphones, συμπεριλαμβανομένης της Apple, καθώς προσθέτουν ολοένα και περισσότερο έναν αυξανόμενο αριθμό δυνατοτήτων AI στις νέες συσκευές τους».

To άρθρο Samsung: Η τεχνητή νοημοσύνη πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά συσκευών – Τι επιλέγει ο Έλληνας καταναλωτής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Samsung, Έλληνας,Samsung, ellinas