Βρετανία: Αγοράκι πέθανε από την πείνα στο πλευρό του νεκρού πατέρα του

.

Ένα παιδί δύο ετών από το Σκένες της Βρετανία πέθανε από την πείνα στο πλευρό του νεκρού πατέρα του, ο οποίος πιστεύεται ότι κατέληξε μετά από καρδιακή προσβολή.

Ο Μπρόνσον Μπάτερσμπι βρέθηκε νεκρός με τις πιζάμες του δίπλα στον επίσης νεκρό 60χρονο πατέρα του, Κένεθ, ο οποίος πιστεύεται ότι υπέστη καρδιακή προσβολή λίγο μετά την τελευταία φορά που τον είδαν ζωντανό παραμονές Πρωτοχρονιάς, αναφέρει ο Guardian.

Η

είδηση έγινε γνωστή όταν μια κοινωνική λειτουργός χρησιμοποίησε αντικλείδι του ιδιοκτήτη του ακινήτου για να μπει στο σπίτι. Η μητέρα του μικρού παιδιού, η 43χρονη Σάρα Πιές, είδε για τελευταία φορά τον γιο της πριν από τα Χριστούγεννα μετά από καβγά που είχε με τον πρώην σύζυγό της.
Στο Facebook, η αδελφή του Μπρόνσον, Μέλανι, έγραψε: «Το όμορφο αγοράκι άξιζε κάτι πολύ καλύτερο από αυτή τη ζωή. Σε αγαπάμε Μπρόνσον, για πάντα ένα κομμάτι μας και για πάντα ο μικρός μου αδελφός».

Ο Kένεθ ήταν άνεργος και είχε μια προϋπάρχουσα καρδιακή πάθηση, η οποία του είχε προκαλέσει σοβαρό ίκτερο τους μήνες που προηγήθηκαν του θανάτου του. Ο Μπρόνσον είχε επίσης χαρακτηριστεί ευάλωτος από τις κοινωνικές υπηρεσίες, κάτι που σημαίνει ότι δεχόταν εβδομαδιαίες επισκέψεις από κοινωνικούς λειτουργούς.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας διαπίστωσαν ότι ο Μπρόνσον πέθανε από αφυδάτωση και πείνα, σύμφωνα με τη μητέρα του. «Ο Μπρόνσον πέθανε από την πείνα επειδή πέθανε ο πατέρας του», είπε. «Νομίζουν ότι ο Κένεθ πέθανε όχι νωρίτερα από τις 29 Δεκεμβρίου».

Ο Μπρόνσον εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανός όταν χαιρετούσε έναν γείτονα που τηλεφώνησε για να δει τον ίδιο και τον πατέρα του την Boxing Day, ανέφερε η Sun.

Ένας φίλος της οικογένειας είπε στη Sun: «Ραγίζει η καρδιά μου. Ο Μπρόνσον άξιζε πολύ καλύτερα. Ήταν ένα τόσο στοργικό, αξιολάτρευτο μικρό αγόρι. Τον βρήκαν κουλουριασμένο στα πόδια του Κένεθ. Έμεινε στο σκοτάδι και πρέπει να ήταν τρομοκρατημένος και μπερδεμένος».

Η εμπλεκόμενη κοινωνική λειτουργός δεν έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, αλλά έχει πάρει οικειοθελώς άδεια.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λίνκολνσαϊρ  δήλωσε: «Η αστυνομία ενημερώθηκε για τους θανάτους ενός 60χρονου άνδρα και ενός δίχρονου παιδιού σε ένα ακίνητο στο Σκένες γύρω στις 3.25 μ.μ. στις 9 Ιανουαρίου. Έχουν διεξαχθεί έρευνες και οι θάνατοι δεν αντιμετωπίζονται ως ύποπτοι.

Related...Οι βρισιές γίνονται ευρύτερα αποδεκτές, ισχυρίζονται οι γλωσσολόγοιΟ μισός πλανήτης προσέρχεται στις κάλπες το 2024Coachella 2024 με Λάνα Ντελ Ρέι και Doja Cat: Ανακοινώθηκε το lineup
Keywords
Τυχαία Θέματα
Βρετανία, Αγοράκι,vretania, agoraki