Public – MediaMarkt: Μεγάλη δωρεά σε 3.500 μαθητές

16:45 24/4/2020 - Πηγή: NewsIt

Σε μια σημαντική δωρεά στον τομέα της εκπαίδευσης προχωρά ο όμιλος Olympia του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού και οι εταιρείες PublicMedia Markt και Sunlight, καλύπτοντας τις ανάγκες σε τεχνολογικό εξοπλισμό, 3.500 μαθητών.

Οι εταιρείες του ομίλου Olympia, ανταποκρίθηκαν

άμεσα στην πρόσκληση του Υπουργείου Παιδείας, δωρίζοντας tablets και υπολογιστές, που θα διανεμηθούν σε σχολεία ευάλωτων περιοχών, σύμφωνα με τη χαρτογράφηση των αναγκών που έχει κάνει το Υπουργείο.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μεμονωμένη δωρεά που έχει γίνει μέχρι στιγμής στο Υπουργείο Παιδείας, καθώς το ποσό αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ.  Μάλιστα, η επικοινωνία στελεχών του ομίλου Olympia, με το γραφείο της Υπουργού Παιδείας κ. Νίκης Κεραμέως, πραγματοποιήθηκε από τις πρώτες κιόλας ημέρες, που ξεκίνησε η διαδικασία της τηλε εκπαίδευσης, από όπου αποκαλύφθηκε ότι σημαντικός αριθμός μαθητών δεν ήταν σε θέση να παρακολουθήσει τα μαθήματα, καθώς δεν διέθετε laptops και υπολογιστές.

Έτσι, παρόλο που το Πάσχα πέρασε, ωστόσο, 3.500 μαθητές θα λάβουν ένα πολύτιμο δώρο τις επόμενες ημέρες για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα διαδικτυακά τους μαθήματα, εν μέσω καραντίνας.  Όσον αφορά τις τεχνικές προδιαγραφές των υπολογιστών και των tablets, οι υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, έχουν κάνει αναλυτική καταγραφή των αναγκών, ανά διεύθυνση εκπαίδευσης.

To άρθρο Public – MediaMarkt: Μεγάλη δωρεά σε 3.500 μαθητές   δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Public -MediaMarkt,3 500