Η απίστευτη αντίδραση συνεργάτη του Τραμπ όταν πρότεινε ενέσεις χλωρίνης για τον κορονοϊό

16:43 24/4/2020 - Πηγή: NewsIt

Η Dr. Deborah Birx είναι μέλος της ομάδας κρούσης του Λευκού Οίκου που κάθε μέρα ενημερώνει υπό τον Ντόναλντ Τραμπ για την πανδημία του κορονοϊού.

Στα όσα απίστευτα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης με τον Τραμπ να υποστηρίζει ότι ο κορονοϊός μπορεί να καταπολεμηθεί εκτός των άλλων με ενέσεις χλωρίνης καταγράφηκε η αντίδρασή της on camera.

Click4More Ο Δρ Ντόναλντ Τραμπ πρότεινε για τον κορονοϊό:

Ενέσεις με χλωρίνη και «βομβαρδισμό» με υπεριώδεις ακτίνες

Η πρώην συνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού και μέλος της Task Force του Λευκού Οίκου την ώρα που ο Τραμπ έλεγε τα ανεκδιήγητα και επικίνδυνα ματζούνια του προσπάθησε σκληρά να μην δείξει τα συναισθήματά της κοιτώντας κάτω και όχι προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η αγωνία της ήταν εμφανής και το απόσπασμα αυτό κάνει τον γύρο του διαδικτύου με πολλούς να αναρωτιούνται γιατί δεν παραιτείται και επιμένει να έρχεται συνέχεια σε δύσκολη θέση λειτουργώντας υπό έναν τουλάχιστον επικίνδυνο Πρόεδρο.

Δείτε την αντίδραση

Despite occasional critiques, I have the greatest respect for Dr. Birx and Dr. Fauci. They’re in an impossible position, desperately trying to save millions of American lives while managing this grim exercise as madness reigns around them. Quitting would be easy. This? So tough. https://t.co/TKPxvQZbFa

— Joe Scarborough (@JoeNBC) April 24, 2020

To άρθρο Η απίστευτη αντίδραση συνεργάτη του Τραμπ όταν πρότεινε ενέσεις χλωρίνης για τον κορονοϊό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τραμπ,trab