Premier League: Εντός έδρας συντριβή για Τσέλσι, η Μάντσεστερ Σίτι διατηρήθηκε στην κορυφή

19:20 2/4/2022 - Πηγή: NewsIt

Με τον Κρίστιαν Έρικσεν να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στην ομάδα, η Μπρέντφορντ νίκησε με 4-1 την Τσέλσι στο “Στάμφορντ Μπριτζ”! Μπορεί πλέον να νιώθει την… ανάσα της Λίβερπουλ, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχασε την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, νικώντας εκτός έδρας την Μπέρνλι (2-0).

Η Μπρέντφορντ έφθασε σε μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 4-1 μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» επί της Τσέλσι, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής

της Premier League.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ -στη χειρότερη φετινή εμφάνιση της- προηγήθηκε με τον Ρούντιγκερ στο 48′ αλλά στη συνέχεια διασύρθηκε από την ομάδα του Τόμας Φρανκ, η οποία με τη μεγάλη αυτή νίκη ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία και τη νέα σεζόν.

Εκ των κορυφαίων παικτών των φιλοξενούμενων, ο Κρίστιαν Έρικσεν. Μάλιστα, ο Δανός πέτυχε το πρώτο του γκολ στην ομάδα, κάνοντας το 2-1 των φιλοξενούμενων.

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε ότι έπρεπε στο «Τερφ Μουρ» και πήρε τη νίκη επί της Μπέρνλι με 2-0. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν σαφώς καλύτερη και πήρε τη νίκη με τα γκολ των Ντε Μπρόινε (5′) και Γκουντογκάν (25′), για να επιστρέψει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, ένα βαθμό πάνω από τη Λίβερπουλ.

Αποτελέσματα και σκόρερ της 31ης αγωνιστικής στην Premier League

Λίβερπουλ-Γουότφορντ 2-0

(22′ Ζότα, 89′ πεν. Φαμπίνιο)

Μπράιτον-Νόριτς 0-0

Μπέρνλι-Μάντσεστερ Σίτι 0-2

(5′ Ντε Μπρόινε, 25′ Γκουντογκάν)

Τσέλσι-Μπρέντφορντ 1-4

(48′ Ρούντιγκερ – 50′, 61′ Γιάβελτ, 54′ Ερικσεν, 87′ Γουίσα)

Λιντς-Σαουθάμπτον 1-1

(29′ Χάρισον-48′ Γουόρντ-Πράους)

Γουλβς-Άστον Βίλα 2-1

(7′ Κάστρο, 36′ αυτ. Γιανγκ-86′ πεν. Γουότκινς)

To άρθρο Premier League: Εντός έδρας συντριβή για Τσέλσι, η Μάντσεστερ Σίτι διατηρήθηκε στην κορυφή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Premier League, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι,Premier League, tselsi, mantsester siti