«O Παναθηναϊκός είναι ο κοιμώμενος γίγαντας που απειλεί την Euroleague» αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα

21:24 29/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Καταλανική εφημερίδα «Sport» θέλησε να κάνει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντας τον με κοιμώμενο γίγαντα που θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Euroleague μετά τις τελευταίες του μεταγραφικές κινήσεις.

Άλλωστε οι παίκτες που θα φορούν την «πράσινη» φανέλα από την ερχόμενη σεζόν πέρα από μεγάλα ονόματα, έχουν και αδιαμφισβήτητη ποιότητα, με τον Παναθηναϊκό να αποτελεί πλέον μια από τις διεκδικήτριες ομάδες στην Euroleague.

Όπως

είναι λογικό όλα τα παραπάνω δεν περνούν απαρατήρητα, με την πολύ γνωστή εφημερίδα της Καταλονίας την «Sport» να κάνει ξεχωριστό αφιέρωμα στο «τριφύλλι».

Μεταξύ άλλων ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει:

«Όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός θα μπει στην “μάχη” για το Final Four και ποιος ξέρει, μπορεί και για την κούπα. Έχει γίνει ξεκάθαρο πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αναλάβει την υπογραφή ορισμένων από τα κορυφαία ονόματα στην Ευρώπη, δημιουργώντας μία από τις πιο ταλαντούχες ομάδες, που έχουν παράλληλα και το μεγαλύτερο “βάθος” ενόψει της νέας σεζόν.

Το “κοκτέιλ” των παικτών είναι πολύ ενδιαφέρον, ειδικά υπό τις οδηγίες ενός προπονητή όπως ο Αταμάν.

Με αυτό το ρόστερ ο Παναθηναϊκός μπορεί ήδη να θεωρείται μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Euroleague.

Τώρα είναι στο χέρι του να βρει χημεία και να οδηγηθεί σε νέους ορίζοντες» σε μια αν μη τι άλλο τιμητική αναφορά για τον Παναθηναϊκό. 

Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που το φετινό καλοκαίρι μέσα από το εξωτερικό κάνουν ξεχωριστή μνεία για τον σύλλογο, αφού πρόσφατα είχε γίνει ανάλογο δημοσίευμα από την «Marca».

To άρθρο «O Παναθηναϊκός είναι ο κοιμώμενος γίγαντας που απειλεί την Euroleague» αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα