NBA Play Offs: “Κατέρρευσαν” οι Μιλγουόκι Μπακς του “λαβωμένου” Αντετοκούνμπο (video)

10:46 5/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Οι Μιλγουόκι Μπακς προηγήθηκαν με 12 πόντους στο τέλος της τρίτης περιόδου, αλλά “κατέρρευσαν” στο τέλος και γνώρισαν τρίτη διαδοχική ήττα από τους Μαϊάμι Χιτ με 115-100, όντας πια ένα “βήμα” μακριά από έναν οδυνηρό αποκλεισμό στα NBA Play Offs.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γύρισε το πόδι του στα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά συνέχισε να αγωνίζεται παρά τον πόνο, κι ακόμη κι έτσι, ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του και απόλυτος πρωταγωνιστής για τα “ελάφια” στο εκπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο. Οι Χιτ “γύρισαν” μάλιστα το ματς με αυτόν

στον πάγκο, αλλά ούτε ο ίδιος κατάφερε να αλλάξει την εικόνα στο τέλος, χάνοντας σημαντικά σουτ, όπως κι οι Λόπεζ και Μίντλετον.

Παρόλα αυτά, τελείωσε το παιχνίδι με 21 πόντους, 16 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 2 τάπες, αλλά και 0/7 τρίποντα. Για τους νικητές, πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπάτλερ με 30 πόντους (14/19 βολές), ενώ ο Μπαμ Αντεμπάγιο είχε 20 πόντους και 16 ριμπάουντ.

To άρθρο NBA Play Offs: “Κατέρρευσαν” οι Μιλγουόκι Μπακς του “λαβωμένου” Αντετοκούνμπο (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα