MasterChef 2024: Η σκληρή κριτική πάγωσε τους παίκτες – «Δεν υπάρχει κάτι εδώ που να τρώγεται»

07:01 14/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε το Τεστ Δημιουργικότητας για τον Αλέξανδρο και τον Χρήστο στο επεισόδιο του Masterchef 2024 που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (13/02), καθώς η κριτική από τους κριτές ήταν ιδιαίτερα αυστηρή.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, άσκησε πολύ σκληρή κριτική και στους δυο παίκτες, επισημαίνοντας μάλιστα πως τα πιάτα τους δεν τρώγονται.

«Προσπαθήσαμε να βρούμε κάτι στα πιάτα σας που να τρώγεται, και η αλήθεια είναι ότι δεν το βρήκαμε».

Ο Αλέξανδρος θίχτηκε με το σκληρό αυτό σχόλιο του

Σωτ’ήτη Κοντιζά, θεωρώντας το ιδιαίτερα βαρύ. «Δεν έχω πρόβλημα να δεχτώ μια κριτική, αλλά στο να φτάσω στη λέξη δεν τρώγεται το θεωρώ βαρύ.

Δε θεωρώ ότι το πιάτο μου ήταν για τα σκουπίδια. Μπορεί να θέλουν να τραβήξουν λουριά γιατί οι απαιτήσεις του διαγωνισμού είναι μεγάλες, αλλά η λέξη δεν τρώγεται για μένα είναι πολύ βαριά», τόνισε ο Αλέξανδρος.

Από την άλλη πλευρά, ο Χρήστος αναγνώρισε ότι η προσπάθειά του ήταν αδύναμη, ενώ δεν έκρυψε τη στεναχώρια του στους παίκτες που έτρεξαν να τον παρηγορήσουν, μόλις επέστρεψε στον πάγκο του.

«Ήταν από τις σκληρότερες κριτικές που έχω ακούσει», παραδέχτηκε ο ίδιος μπροστά στην κάμερα του Masterchef.

 

To άρθρο MasterChef 2024: Η σκληρή κριτική πάγωσε τους παίκτες – «Δεν υπάρχει κάτι εδώ που να τρώγεται» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
MasterChef 2024, – Δεν,MasterChef 2024, – den