Ψεύδη, τρελά και…απόρρητα για την ενοποίηση των στρατιωτικών νοσοκομείων! Έγγραφα φωτιά για τις σαρωτικές αλλαγές!

Ψεύδη, τρελά και ...απόρρητα  από το ΥΠΕΘΑ αλλά και διάφορους «παρατρεχάμενους» που κάνουν λόγο για «αναξιόπιστα δημοσιεύματα» σχετικά με την «ενοποίηση του Υγειονομικού και των στρατιωτικών νοσοκομείων».

Από τις 30 Ιανουαρίου 2024 έχει κυκλοφορήσει έγγραφο με θέμα «ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ»! Το έγγραφο φέρει την υπογραφή του διευθυντή του ΥΦΕΘΑ Γιάννη Κεφαλογγιάννη και μαντέψτε! Έχει διαβαθμιστεί ως …απόρρητο!!! Ο εξευτελισμός του όρου απόρρητο συνεχίζεται επί ημερών αυτής της κυβέρνησης. Το απόρρητο χρησιμοποιείται με όρους καταχρηστικούς για να καλύπτουν

τις δυσάρεστες και λανθασμένες ενέργειες και αποφάσεις τους, το μέγεθος των καταστροφών -βλέπε ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟ- και ότι άλλο μπορεί να βλάψει τον επικοινωνιακό «χάρτινο πύργο» που έχουν «χτίσει».

Στο έγγραφο ζητούνται στοιχεία για την «υφιστάμενη κατάσταση δομών υγείας σε διοικητικό επίπεδο και τη γεωγραφική κατανομή ανά σχηματισμό». Ζητούνται στοιχεία για τα οργανογράμματα διοικητικής διάρθρωσης, την υφιστάμενη και προβλεπόμενη δύναμη ανά ειδικότητα, βαθμό και θέση που υπηρετεί , συμπεριλαμβανομένων των στρατευσίμων».

Ζητούνται προτάσεις αναδιάρθρωσης «με γνώμονα την εξοικονόμηση πόρων ,τον εξορθολογισμό και αξιοποίηση του ανθρωπίνου δυναμικού και την πιθανότητα κατάργησης θέσεων ή και μονάδων ,στην κατεύθυνση της ευελιξίας και της εκτιμώμενης διακλαδικής συνεργασίας»!

Όλα αυτά πρέπει να έχουν κατατεθεί στο Στρατιωτικό Γραφείο του ΥΦΕΘΑ «μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου 2024».

Από δεύτερο έγγραφο που κυκλοφορεί προκύπτει ότι τα Γενικά Επιτελεία ήδη δουλεύουν πυρετωδώς για να συγκεντρώσουν όλα τα στοιχεία ,προκειμένου αυτά να να κατατεθούν στο Α΄ και Β΄Κλάδο του ΓΕΕΘΑ μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου και στη συνέχεια μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου στη Διεύθυνση Υγειονομικού ΓΕΕΘΑ.

Πριν τρεις ημέρες σε κομματική εκδήλωση στο Βόλο, κάποιοι που εμφανίζονται ως «συνδικαλιστές των στρατιωτικών» , δήλωναν ότι όσα έχουν γραφτεί και δημοσιευθεί για τα στρατιωτικά νοσοκομεία και την ενοποίηση του Υγειονομικού -και των μετοχικών ταμείων μη ξεχνάμε- δεν έχουν βάση! Όταν ρωτήθηκαν για τα έγγραφα που έχουν δημοσιοποιηθεί το «γύρισαν», λέγοντας ότι «δεν θα γίνει τίποτα τώρα».  Εφόσον είναι «συνδικαλιστές» ας απευθυνθούν στα γραφεία των κ.Δένδια , Κεφαλογιάννη ή στο γραφείο του Α/ΓΕΕΘΑ για να ενημερωθούν για τα…απόρρητα έγγραφα που έχουν κυκλοφορήσει!

The post Ψεύδη, τρελά και…απόρρητα για την ενοποίηση των στρατιωτικών νοσοκομείων! Έγγραφα φωτιά για τις σαρωτικές αλλαγές! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ψεύδη, …απόρρητα, Έγγραφα,psevdi, …aporrita, engrafa