MasterChef 2024: Η αλλαγή στις οντισιόν που θα φέρει τα πάνω-κάτω

18:08 10/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στις 21.00, επιστρέφει στις οθόνες μας ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μαγειρικής, το MasterChef 2024, και οι αλλαγές στις οντισιόν, θα φέρνουν απίστευτες ανατροπές.

Οι οντισιόν έχουν ήδη ξεκινήσει, και όλοι τους προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να καταφέρουν να κερδίσουν τη λευκή ποδιά, που θα τους στείλει στον επόμενο γύρο.

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star»… «τρύπωσε» στις οντισιόν, και εξασφάλισε μερικά αποκλειστικά πλάνα. Για ακόμα μια φορά πρωταγωνιστούν τα πειράγματα, η πολλή μαγειρική, το γέλιο αλλά σε κάποιες

περιπτώσεις και η συγκίνηση.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Κωνσταντίνος Ντάφλος έκανε ένα spoiler λέγοντας πως μία από τις αλλαγές που θα δούμε στις φετινές οντισιόν είναι ότι στην κουζίνα δε θα μπαίνει κάθε παίκτης χωριστά, αλλά σε δυάδες.

«Η μονομαχία όπως και η μπριγάδα φέτος θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε όλο το MasterChef 2024 από την αρχή. Αυτή είναι η βασική διαφορά.

Επίσης, φέτος θα συναντηθούν κουζίνες από όλο τον κόσμο. Θα δούμε παίκτρια από την Ινδία, παίκτη από την Αίγυπτο και έναν Λιβανέζο. Θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι γαστρονομίας. Θα έχουμε και επιστροφές από παλιούς παίκτες, αλλά για την ώρα δε θέλω να πω κάτι παραπάνω», είπε ο δημοσιογράφος της ψυχαγωγικής εκπομπής του Star.

Πριν από σχεδόν τρία χρόνια κριτές και τηλεθεατές είχαν μείνει άναυδοι όταν είχαν δει στις οντισιόν τον…σωσία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Λεγόταν Τεό Καλτσίδης. Ο παίκτης από τη Θεσσαλονίκη και καταγωγή από τη Ρωσία έμοιαζε εκπληκτικά στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με αποτέλεσμα οι τρεις κριτές να γελάσουν βλέποντάς τον.

Μία τέτοια έκπληξη περιμένει τους κριτές και φέτος, αφού σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Ντάφλο αυτή τη φορά θα κάνει την εμφάνισή του ο σωσίας του Σωτήρη Κοντιζά.

To άρθρο MasterChef 2024: Η αλλαγή στις οντισιόν που θα φέρει τα πάνω-κάτω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
MasterChef 2024, -κάτω,MasterChef 2024, -kato