Survivor spoiler 10/1 – αποχώρηση: Ποια παίκτρια φεύγει απόψε

Φτάσαμε στο σημείο που θα δούμε σήμερα την πρώτη αποχώρηση από το Survivor 2024. Από την πρεμιέρα έως και χτες είδαμε 4 αγώνες με τους Διάσημους να είναι οι κυρίαρχοι έχοντας κερδίσει και τις 3 ασυλίες. Απόψε το βράδυ (10/01) θα έχουμε ένα συναρπαστικό επεισόδιο, αφού εκτός των άλλων που θα παρακολουθήσουμε, θα δούμε και την πρώτη παίκτρια από την ομάδα των Μαχητών που θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο. Οι Μαχητές χτες τα έδωσαν όλα για να κάνουν την ανατροπή και η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαν να την έχουν πετύχει,

αν ήταν λίγο πιο τυχεροί. Η ιστορία όμως έγραψε μια νίκη ακόμα για τους Διάσημους και στο συμβούλιο του νησιού μάθαμε τις 4 υποψήφιες προς αποχώρηση.

Survivor spoiler 10/1 αποχώρηση: Ποιος αποχωρεί σήμερα από το Survivor

Καμία παίκτρια δεν αισθάνεται καλά μετά και την χτεσινή κατάληξη που είχε το συμβούλιο του νησιού για τους Μαχητές. Οι 4 γυναίκες που βγήκαν μετά τις ψηφοφορίες και την ανάδειξη απο τον MVP της εβδομάδας που ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρίσκονται στην δυσάρεστη θέση να είναι προτεινόμενες και έτοιμες προς αποχώρηση απο το Survivor 2024.  Σύμφωνα με τα δεδομένα που μέχρι στιγμής έχουμε, δηλαδή με βάση τα run που έχουμε δει μέχρι στιγμής, η Μαριλίτα δεν έχει σίγουρα να φοβάται κάτι, αφού είναι μια πολύ δυνατή παίκτρια.

Από την άλλη, σύμφωνα με τα στατιστικά που έχουν έρθει στο φως, η αποχώρηση πιστεύουν πως θα παιχτεί μεταξύ της Δώρας και της Ιωάννας που είναι – σε σύγκριση με τις άλλες δυο – κάπως όχι τόσο δυνατές.  Βέβαια, το αποτέλεσμα ποιο ακριβώς θα είναι κανείς δεν το γνωρίζει ακόμα γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δει πολλούς καλούς παίκτες μέσα σε μια μέρα να σημειώνουν άπειρες ήττες εκεί που κανείς δεν το περιμένει.

Survivor spoiler 10/1 αποχώρηση: Ποια παίκτρια θα αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης;
Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, 101 –, Ποια,Survivor, 101 –, poia