Juicy Couture: H φίρμα με τις διάσημες βελουτέ φόρμες ανοίγει κατάστημα στην Ελλάδα – Εμπορική συμφωνία με Top Trends

12:44 20/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Η βελουτέ φόρμα Juicy Couture που στις αρχές της δεκαετίας του 2000 ήταν το μεγάλο trend της luxury μόδας επιστρέφει στην Ελλάδα, ανοίγοντας το πρώτο monobrand κατάστημα στην Γλυφάδα, μετά από συμφωνία που υπέγραψε ο αμερικανικός Οίκος με τον όμιλο FF Group και την εταιρεία του Top Trends

AΕ.

Το πρώτο κατάστημα Juicy Couture άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στην οδό Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 34 στην Γλυφάδα και ήδη λαμβάνει θετικά μηνύματα από τους καταναλωτές.

Σχέδιο ανάπτυξης

Η Top Trends, εταιρεία του ομίλου FF Group, που θα αποτελέσει αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Juicy Couture για την ελληνική και κυπριακή αγορά, θα επιχειρήσει να αναπτύξει τη φίρμα σε Ελλάδα και Κύπρο μέσα από ένα δίκτυο επιλεγμένων καταστημάτων πελατών χονδρικής και με shop in shop σε department stores.

Όσον αφορά τον όμιλο FF Group δραστηριοποιείται στην αγορά της Ελλάδας, της Κύπρου, της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας. Στην ελληνική αγορά, στον κλάδο του fashion (ένδυση & υπόδηση) διαθέτει 25 καταστήματα (Collective, Collective Sports, Collective Underwear, Jack&Jones, Kendall&Kylie, Beverly Hills Polo Club και Juicy Couture).

Ποια είναι η εταιρεία που φέρνει τα Juicy Couture

H Top Trends δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας και διανέμει κατά αποκλειστικότητα τις συλλογές ένδυσης των brands Juicy Couture, Franklin Marshall και Μarlboro Classics (MCS). Διαθέτει επίσης μεγάλη παρουσία στον αθλητικό κλάδο και διανέμει κατ’ αποκλειστικότητα τα είδη της και τις πλήρεις συλλογές Performance Division &Casual υποδημάτων Skechers, την συλλογή ενδυμάτων Russell Athletic, τις μπάλες καλαθοσφαίρισης, τις μπασκέτες και τον αθλητικό ρουχισμό της Spalding, τις μπάλες ποδοσφαίρου Select, τα είδη πινγκ-πονγκ Stiga, τις μπότες & τα άρβυλα Magnum, καθώς και τα δημοφιλή αθλητικά & outdoor υποδήματα Hi-Tec, τις παιδικές συλλογές υποδημάτων Crocodilino, Disney, Marvel και Warner Bross.

Η εταιρεία διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης με περισσότερα από 600 καταστήματα τα οποία καλύπτουν όλες τις περιοχές στην Ελλάδα και την Κύπρο με παρουσία στα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του αθλητικού δικτύου και στρατηγικές συνεργασίες με τις αλυσίδες καταστημάτων αθλητικών & casual ειδών, ενώ παράλληλα διατηρεί ένα δίκτυο λιανικής καταστημάτων Skechers concept stores στο Χαλάνδρι, στην Νέα Ερυθραία, στην Γλυφάδα, στο Περιστέρι, στην Καλλιθέα, στο Attica City Link, στην Θεσσαλονίκη, στην Λευκωσία (Nicosia Mall) και στην Λάρνακα (Metropolis Mall).

Παράλληλα, διατηρεί Skechers Outlet stores στο Designer Outlet Athens στα Σπάτα και στο Mega Mall Shopping Outlet στη Θεσσαλονίκη. Δύο νέα καταστήματα Skechers στον Κορυδαλλό και στην Νέα Ιωνία θα λειτουργήσουν από την σεζόν FW 23-24, ενώ το 1 ο monobrand κατάστημα Juicy Couture άνοιξε τις πόρτες του φέτος το καλοκαίρι.

Η «χρυσή» εποχή

Σχετικά με την Juicy Couture είναι μια αμερικανική μάρκα ρούχων καθημερινών ενδυμάτων και φορεμάτων με έδρα το Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, που έγινε γνωστή χάρη στις διάσημες βελούδινες αθλητικές φόρμες της, ένα βασικό προϊόν πολυτελείας στη γυναικεία γκαρνταρόμπα τη δεκαετία του 2000. Η εταιρεία ιδρύθηκε από την Pamela Skaist-Levy και την Gela Nash-Taylor το 1997 και αργότερα αγοράστηκε από την εταιρεία μόδας Liz Claiborne το 2003. Η γκάμα της Juicy Couture εκτός από τις βελούδινες αθλητικές φόρμες περιλαμβάνει κι άλλες κατηγορίες από ρούχα, τζιν, τσάντες, παπούτσια, οικεία, μαγιό, άρωμα, αξεσουάρ, γυαλιά ηλίου, γιόγκα και παιδικά ρούχα.

To άρθρο Juicy Couture: H φίρμα με τις διάσημες βελουτέ φόρμες ανοίγει κατάστημα στην Ελλάδα – Εμπορική συμφωνία με Top Trends δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα