Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το ελληνικό «12άρι» στην Eurovision φορώντας Βρεττό Βρεττάκο

13:42 11/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Στην Ελλάδα βρίσκεται η Έλενα Παπαρίζου το τελευταίο 24ωρο μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στην Eurovision. Η τραγουδίστρια θα ανακοινώσει το «12άρι» στον τελικό, φορώντας μία δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου

Εποχές 2005 θύμισε η Έλενα Παπαρίζου την Πέμπτη (09.05.2024) στον Β’ Ημιτελικό του διαγωνισμού όταν ερμήνευσε το νικητήριο

«My Number One», ξεσηκώνοντας την αρένα του Μάλμε. Η γνωστή τραγουδίστρια επέστρεψε χτες, Παρασκευή στην Ελλάδα και πρόκειται να ξαναεμφανιστεί στην Eurovision αυτή τη φορά για να ανακοινώσει την βαθμολογία και το «12άρι» της χώρας στον σημερινό (11.05.2024) μεγάλο τελικό.

Η ίδια ανέβηκε στην σκηνή φορώντας μία ολόσωμη φόρμα με την υπογραφή του σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου. Το ένδυμα ήταν πολύ εντυπωσιακό καθώς είχε πάνω 700.000 κρύσταλλα σε αποχρώσεις μπλε και κίτρινο.

Η πρώην νικήτρια του διαγωνισμού αποθεώθηκε το βράδυ της Πέμπτης από τους Eurofans, αποδεικνύοντας πως το «My Number One» παραμένει διαχρονική επιτυχία ακόμη και 19 χρόνια μετά.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision)

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial)

Υπενθυμίζεται πως ο τελικός θα γίνει το βράδυ στις 22:00 με την Μαρίνα Σάττι και τη συμμετοχή της Ελλάδας να βγαίνει στη σκηνή 12η στη σειρά ενώ η Silia Kapsis με την Κύπρο 20η. Ο διαγωνισμός θα μεταδοθεί ζωντανά από το Μάλμε από το κανάλι της ΕΡΤ1.

To άρθρο Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το ελληνικό «12άρι» στην Eurovision φορώντας Βρεττό Βρεττάκο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eurovision 2024, Έλενα Παπαρίζου, 12αρι, Βρεττό Βρεττάκο,Eurovision 2024, elena paparizou, 12ari, vretto vrettako