Eurovision 2021: Ποιες αποστολές «χτύπησε» ο κορονοϊός και δεν βρέθηκαν στην επίσημη τελετή έναρξης

09:13 17/5/2021 - Πηγή: NewsIt

Πραγματοποιήθηκε το Τιρκουάζ Χαλί, η εκδήλωση που σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της Eurovision αλλά δεν κατάφεραν όλες οι αποστολές να βρίσκονται εκεί…

Η Στεφανία Λυμπερακάκη, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2021, και οι καλλιτέχνες από τις άλλες χώρες που λαμβάνουν μέρος στον Διαγωνισμό, εμφανίστηκαν στην επίσημη εκδήλωση που διοργανώνεται στο Cruise Terminal στο λιμάνι του Ρότερνταμ και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν

με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους και με τους Ολλανδούς παρουσιαστές της εκδήλωσης, που βρίσκονταν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους λόγω κορονοϊού. Ωστόσο δεν βρίσκονταν στην λαμπερή εκδήλωση κι οι 39 αποστολές καθώς κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν σε τέσσερις αποστολές.

Συγκεκριμένα οι αποστολές της Ισλανδίας και της Πολωνίας δεν έδωσαν το παρών, όπως και της Ρουμανίας και της Μάλτας, αφού για τις δύο τελευταίες υπήρξαν θετικά κρούσματα στο ξενοδοχείο που διαμένουν. Απεναντίας θα υποβληθούν προληπτικά σε test covid για παν ενδεχόμενο.

Βέβαια τόσο η Έλενα Τσαγκρινού όσο κι η Στεφανία Λυμπερακάκη που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, χάρισαν δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις που τράβηξαν τα βλέμματα.

Με πληροφορίες από Infe Greece

To άρθρο Eurovision 2021: Ποιες αποστολές «χτύπησε» ο κορονοϊός και δεν βρέθηκαν στην επίσημη τελετή έναρξης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα