Euroleague: Ζαλγκίρις για οκτάδα! “Μαγικός” Σβεντ οδηγεί τη Χίμκι στα πλέι οφ (videos)

22:44 28/2/2020 - Πηγή: NewsIt

Χίμκι και Ζαλγκίρις συνέχισαν με νίκες στην 26η αγωνιστική της Euroleague, με τους Ρώσους να επικρατούν της Βιλερμπάν εντός έδρας και να παραμένουν στην οκτάδα, ενώ η ομάδα του Γιασσικεβίτσιους επικράτησε σε ματς “θρίλερ” της Αρμάνι και “φλερτάρει” με την είσοδο στα πλέι οφ.

Η τρίτη συνεχόμενη νίκη τη Χίμκι, με 108-79 εντός έδρας επί της Βιλερμπάν όχι μόνο την κράτησε σε τροχιά πρόκρισης κάνοντας το ρεκόρ της 12-14, αλλά συνοδεύτηκε και από εμφάνιση

που έδειξε ότι οι Μοσχοβίτες έχουν ξαναβρεί καλό αγωνιστικό ρυθμό στην κρίσιμη τελική ευθεία.

Η Βιλερμπάν έμεινε στις εννέα νίκες και ρεαλιστικά χωρίς ελπίδες πρόκρισης, κυρίως όμως δείχνει να τα έχει παρατήσει και να μην θυμίζει την σκληρή ομάδα του πρώτου μισού της διοργάνωσης. Ο Σβεντ έκανε “double double” με 24 πόντους και 13 ασίστ, ενώ έκανε και 3 κλεψίματα. Άξιοι συμπαραστάτες του οι Γιόνας Γερέμπκο (18 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και Ντέβιν Μπούκερ (17 πόντοι). Από τους Γάλλους διασώθηκαν οι Πέιν (14 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και Λάιτι (12 πόντοι).

Η Ζάλγκιρις συνεχίζει την αντεπίθεση της, αφού μετά από ένα “δραματικό” ματς, επικράτησε στην  της Αρμάνι με 105-97 στην παράταση, και έφτασε στις 11 νίκες, ανεβάζοντας το ρεκόρ της στο 11-5 και πιάνοντας τους Ιταλούς, χωρίς ωστόσο να πάρει την υπέρ της διαφορά, καθώς στα μεταξύ τους παιχνίδια μετράνε τα σκορ της κανονικής διάρκειας ενός αγώνα, με την αναμέτρηση στα σαράντα λεπτά να ολοκληρώνεται με 91-91, και τους φιλοξενούμενους να κρατάνε το +4.

Η ομάδα του Γιασικεβίτσιους είχε ως κορυφαίους τους Χέιζ (21 πόντοι), ΛεΝτέι (19 πόντοι), Ουλάνοβας (16 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ) και Γουόκαπ (18 πόντοι, 5 ασίστ), ενώ για τους Ιταλούς διακρίθηκαν οι Ροντρίγκεθ (18 πόντοι, 8 ασίστ), Ταρζέφσκι (18 πόντοι) και Μίτσοβ (18 πόντοι, 7 ριμπάουντ), με τον πρώτο να αποχωρεί τραυματίας από το ματς.

To άρθρο Euroleague: Ζαλγκίρις για οκτάδα! “Μαγικός” Σβεντ οδηγεί τη Χίμκι στα πλέι οφ (videos) δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα