Euroleague: “Άλωσε” το Τελ Αβίβ η Φενέρμπαχτσε! “Διέλυσε” την Μπάγερν η Ρεάλ Μαδρίτης (videos)

23:58 29/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Η Φενέρμπαχτσε άφησε πίσω της την ήττα από τον Παναθηναϊκό και “άλωσε” το Τελ Αβίβ, επικρατώντας της Μακάμπι του Σφαιρόπουλου με 75-65, στην 6η αγωνιστική της Euroleague. “Ξέσπασε” πάνω στην Μπάγερν η ρεάλ Μαδρίτης και… έκοψε τον αέρα του Τρινκιέρι. Δείτε τη βαθμολογία στη διοργάνωση.

Με κορυφαίο παίκτη τον Ντίξον, που “πυροβολούσε” από παντού (17 πόντοι με 5/6 τρίποντα) και ανεβασμένο τον Ντε Κολό, η ομάδα του Κοκόσκοφ

κατέβαλλε την αντίσταση των Ισραηλινών, που είχαν σε εξαιρετική βραδιά τον Γουέλμπεκιν (23 πόντους), αλλά υπερβολικά άστοχο τον Τάιλερ Ντόρσεϊ (0/7 τρίποντα).

Σημαντική νίκη και για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία “διέλυσε” την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου με 100-82, έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και πρώτο σκόρερ τον Κάρολ με 19.

Μπάλντγουιν και Ρέινολντς ήταν ξανά πολύ καλοί για τους “Βαυαρούς”, αλλά η άμυνά τους αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από τους Ισπανούς, με αποτέλεσμα και την… προσγείωση από τη νίκη επί του Ολυμπιακού και το φοβερό ξεκίνημα στη σεζόν.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Βαλένθια 84-75
Βιλερμπάν – Ζάλγκιρις Κάουνας 73-83
Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Παναθηναϊκός αναβλήθηκε
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε 65-75
Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 100-82

30/10
Χίμκι – Ερυθρός Αστέρας 19:00
Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές  21:00
Μπασκόνια – Μπαρτσελόνα 21:30
Αρμάνι Μιλάνο – Άλμπα Βερολίνου αναβλήθηκε

Euroleague: Επιστροφή στις νίκες για την ΤΣΣΚΑ! “Παρέλαση” της Ζαλγκίρις στη Λιόν (videos)

Η βαθμολογία στη Euroleague

To άρθρο Euroleague: “Άλωσε” το Τελ Αβίβ η Φενέρμπαχτσε! “Διέλυσε” την Μπάγερν η Ρεάλ Μαδρίτης (videos) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα