Coco Mat: Επενδύει στον τουρισμό – Μετά την Αθήνα και τη Σέριφο, ανοίγει ξενοδοχείο στη Σαντορίνη

15:47 1/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Νέο ξενοδοχείο στη Σαντορίνη εγκαινιάζει από την ερχόμενη σεζόν η Coco Mat, ενώ σύντομα ξεκινάει η ανέγερση δύο ακόμη ξενοδοχείων στη Μονεμβασιά και την περιοχή της Ακροπόλεως στην Αθήνα. Με τις νέες αυτές επενδύσεις, η εταιρεία επιδιώκει τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της στην ξενοδοχειακή αγορά, επιδιώκοντας να αναδείξει τη χώρα ως ιδανικό τουριστικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου.

Ήδη, στην

Ελλάδα, η Coco Mat διαθέτει τέσσερα εμβληματικά ξενοδοχεία στην Αθήνα, τα οποία έχουν διακριθεί με εξαιρετικές βαθμολογίες και κριτικές και ένα boutique resort στη Σέριφο. Το eco-friendly boutique resort που ετοιμάζεται να εγκαινιάσει στην Καλντέρα της Σαντορίνης, θα είναι διαθέσιμο για το κοινό από τον Απρίλιο του 2022.

Κορυφαίος προορισμός

Μετά το δημοφιλές Eco Residence Serifos, το επόμενο μεγάλο στοίχημα θα αποτελέσει το νέο boutique resort στη Σαντορίνη, η ανάπτυξη του οποίου στηρίζεται σε πρότυπα βιωσιμότητας. Βρίσκεται στο γραφικό χωριό Ακρωτήρι, στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού, ένα μέρος που συνδυάζει την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και τη σαγηνευτική θέα της Καλντέρας. Όπως σχολιάζει η εταιρεία, αποτελεί ιδανική περιοχή για όσους αγαπούν την εξερεύνηση, την χαλάρωση και την επαφή με τη φύση αλλά και για όσους απολαμβάνουν την ιδιωτικότητα και την ηρεμία στις διακοπές τους. Ανάμεσα στις υπηρεσίες που θα παρέχει περιλαμβάνονται: ηχοθεραπεία, γιόγκα, μασάζ, ενώ έμφαση δίνει στην γαστρονομική εμπειρία, με γεύσεις εμπνευσμένες από τη Μεσόγειο.

Στην Αθήνα λειτουργούν το COCO-MAT Hotel Athens στο Κολωνάκι, το Athens BC με συγκλονιστική θέα στην Ακρόπολη, το COCO-MAT Athens Jumelle, μερικά βήματα από το κέντρο τη Αθήνας και το COCO-MAT Hotel Nafsika στην Κηφισιά. Η εταιρεία, που διαθέτει ισχυρή παρουσία σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως, αξιοποιεί την εμπειρία της σε προϊόντα ύπνου, τα οποία χρησιμοποιεί και στα ξενοδοχεία της, για έναν ποιοτικό και ξεκούραστο ύπνο.

To άρθρο Coco Mat: Επενδύει στον τουρισμό – Μετά την Αθήνα και τη Σέριφο, ανοίγει ξενοδοχείο στη Σαντορίνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα