Champions League, Λίβερπουλ – Ίντερ 0-1: Η γκολάρα του Λαουτάρο Μαρτίνες δεν «άλλαξε» την πρόκριση

00:05 9/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Η Ίντερ επικράτησε 1-0 της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, αλλά το σκορ δεν… έφτανε στους Ιταλούς, αφού είχαν ηττηθεί με 2-0 στο ματς στο “Μεάτσα”. Γκολάρα πέτυχε ο Λαουτάρο Μαρτίνες, αλλά στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είδαν τον Αλέξις Σάντσες να αποβάλλεται! Τρία δοκάρια οι “ρεντς”, που ηττήθηκαν για πρώτη φορά μέσα στο 2022 στην έδρα τους και πέρασαν στους “8” του Champions League.

Η Ίντερ είχε ένα επιθετικό ξεκίνημα, πιέζοντας ψηλά στο χώρο

του κέντρου. Η Λίβερπουλ προσπάθησε να παίξει πιο συντηρητικά, ελέγχοντας την κυκλοφορία της μπάλας. Οι “νερατζούρι έκαναν επιθετικές προσπάθειες από τις πτέρυγες και το χώρο του κέντρου, αλλά η ομάδα του Κλοπ άρχισε σιγά σιγά να ανεβάζει την απόδοση της και να κερδίζει μέτρα προς την αντίπαλη περιοχή. Η πρώτη μεγάλη φάση του ματς, άλλωστε, ήρθε από τους “ρεντς”, με το δοκάρι σε κεφαλιά του Μάτιπ.

Μέχρι το τέλος του πρώτο του πρώτου μέρους, η Λίβερπουλ είχε την υπεροχή και στο 45+7′ είχε νέα καλή στιγμή να σκοράρει, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Άρνολντ να στέλνει την μπάλα για λίγο άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε πολύ καλύτερο ρυθμό, με τις δυο ομάδες να παίζουν ποιο ανοικτά. Η Λίβερπουλ ήταν και πάλι αυτή που… άγγιξε το γκολ, με τον Σαλάχ να έχει δοκάρι στο 52′.

Η Ίντερ, όμως είδε την μπάλα στο πλασέ του Μαρτίνες (59′) να βρίσκει στον Ρόμπερτσον και περνάει για λίγο άουτ και τρία λεπτά μετά τον Αργεντινό να κάνει το 0-1 με… σουτάρα του Αργεντινού. Ένα λεπτό μετά, η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι, δέχθηκε μεγάλο “χτύπημα” στην προσπάθεια της στο Άνφιλντ, αφού ο Σάντσες πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα και την άφησε με δέκα παίκτες.

Στο υπόλοιπο του αγώνα η Λίβερπουλ -εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό της πλεονέκτημα- δεν απειλήθηκε, είχε ακόμα ένα δοκάρι με τον Σαλάχ (76′) και το σφύριγμα της λήξης την βρήκε να πανηγυρίζει για την πρόκριση. Στο 90+2 ο Βιδάλ έκανε σωτήριο τάκλιν, πριν η μπάλα μπει γκολ σε πλασέ του Ντίας.

To άρθρο Champions League, Λίβερπουλ – Ίντερ 0-1: Η γκολάρα του Λαουτάρο Μαρτίνες δεν «άλλαξε» την πρόκριση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Champions League Λίβερπουλ – Ίντερ 0-1, Λαουτάρο Μαρτίνες,Champions League liverpoul – inter 0-1, laoutaro martines