Champions League: Η «ελληνική άλωση» της Μαδρίτης και το «χρυσό» πρώτο γκολ του Μέσι - Δείτε όλα τα γκολ, τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες

00:44 29/9/2021 - Πηγή: NewsIt

Η πρώτη ημέρα της 2ης αγωνιστική των ομίλων του Champions League ολοκληρώθηκε προσφέροντας κατά τη διάρκεια της βραδιάς πολύ μεγάλες στιγμές όπως το «επικό» διπλό της Σέριφ των Αθανασιάδη και Κολοβού στο «Μπερναμπέου» και το πρώτο γκολ του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ

Γκουαρντιόλα. 

Τρομερή βραδιά στην πρώτη ημέρα της 2η αγωνιστικής του Champions League, με την Σέριφ να γράφει ιστορία με νίκη στο Μπερναμπέου, την Ατλέτικο Μαδρίτης να κάνει μεγάλη ανατροπή στις καθυστερήσεις κόντρα στη Μίλαν και τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την Παρί «σφραγίζοντας» τη μεγάλη νίκη κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα. Όλα αυτά τη στιγμή που η Λίβερπουλ έκανε πάρτι στο Οπόρτο και η Κλαμπ Μπριζ άφηνε στον… τόπο τη Λειψία μέσα στη Γερμανία.

Νωρίτερα Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ίντερ «κόλλησαν» στο 0-0 σε ένα ματς που τα είχε όλα εκ΄τος από το γκολ στο Κίεβο, ενώ ο Άγιαξ «καθάρισε» εύκολα με 2-0 την Μπεσίκτας στο «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα». Τέλος το 2Χ2 έκανε και η Ντόρτμουντ που ελλείψει του Χάαλαντ βρήκε στον Μάλεν το γκολ που ήθελε για να λυγίσει την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Τα αποτελέσματα και τα γκολ της βραδιάς και η βαθμολογία στους ομίλους1oς ΟΜΙΛΟΣ

Παρί Σεν Ζερμέν -Μάντσεστερ Σίτι 2-0

Λειψία -Μπριζ 1-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Παρί Σεν Ζερμέν 4

Μπριζ 4

Μάντσεστερ Σίτι 3

Λειψία 0

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Πόρτο -Λίβερπουλ 1-5

Μίλαν -Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Λίβερπουλ 6

Ατλέτικο Μαδρίτης 4

Μίλαν 1

Πόρτο 1

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Αγιαξ-Μπεσίκτας 2-0

Ντόρτμουντ -Σπόρτινγκ Λ. 1-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Άγιαξ 6

Ντόρτμουντ 6

Μπεσίκτας 0

Σπόρτινγκ Λισ. 0

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Σαχτάρ Ντόνετσκ -Ίντερ 0-0

Ρεάλ Μαδρίτης -Σερίφ Τιρασπόλ 1-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σερίφ Τιρασπόλ 6

Ρεάλ Μαδρίτης 3

Ίντερ 1

Σαχτάρ Ντόνετσκ 1

To άρθρο Champions League: Η «ελληνική άλωση» της Μαδρίτης και το «χρυσό» πρώτο γκολ του Μέσι - Δείτε όλα τα γκολ, τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα