Βασίλης Σπανούλης: Η αποθέωση του Μπατίστ για τον «Οσάμα Μπιλ Λάντεν»

22:45 28/9/2021 - Πηγή: NewsIt

Νέο παρατσούκλι στον Βασίλη Σπανούλη έδωσε ο Μάικ Μπατίστ μιλώντας για την κοινή του θητεία με τον Βασίλη Σπανούλη στον Παναθηναϊκό.

Τις συστάσεις του Μπλάκνεϊ, το «κόλλημα» με την προπόνηση και γενικότερα την κοινήτ τους πορεία στον Παναθηναϊκός θυμήθηκε ο Μάικ Μπατίστ αναφορικά με τον Βασίλη Σπανούλη, που χαριτολογώντας χαρακτήρισε «Οσάμα Μπιλ Λάντεν» μιλώντας στην κάμερα της NOVA

«Ο Βασίλης Σπανούλης,

γνωστός και ως Οσάμα Μπιλ Λάντεν, αυτός είναι ο αδερφός μου. Τον αγαπώ άπειρα, έχουμε μία πολύ ξεχωριστή φιλία. Στο ξεκίνημα της καριέρας μου, όταν ήρθε από το Μαρούσι ο Σπανούλης, έπαιζε εκεί ο Μπλάκνεϊ ένας πολύ καλός μου φίλος, το παρατσούκλι του ήταν «ΜουΜου». Με πήρε τηλέφωνο, όταν υπέγραψε ο Βασίλης και μου είπε ότι πήρατε έναν παίκτη που δουλεύει σκληρά και παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι σκληρός και θα κάνει τα πάντα για να κερδίσετε. Εγώ του είπα «θα δούμε τι θα γίνει». Μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός παίρνει πάντα νεαρούς παίκτες, οι οποίοι πρέπει να αποδείξουν ότι αξίζουν να μείνουν. Νομίζω ότι ο Βασίλης το ήξερε αυτό από την αρχή. Είχε ένα όραμα, ήθελε να γίνει η καλύτερη έκδοση του εαυτού του και δούλεψε τόσο σκληρά για να το καταφέρει. Υπήρχαν φορές που οι υπόλοιποι πηγαίναμε στην προπόνηση με 60%-70%, αλλά ο Βασίλης έπαιζε στο 110% από την αρχή. Θα νομίζετε ότι είναι λίγο τρελός, αλλά αυτός ήταν ο τρόπος προπόνησης κάθε μέρα. Και βλέπεις μετέπειτα το αποτέλεσα όλου αυτού, όλοι οι τίτλοι και όλα τα επιτεύγματα» ανέφερε στη NOVA ο εμβληματικός σέντερ του «τριφυλλιού».

To άρθρο Βασίλης Σπανούλης: Η αποθέωση του Μπατίστ για τον «Οσάμα Μπιλ Λάντεν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα