Champions League, Μπενφίκα – Μπαρτσελόνα 3-0: Νέο κάζο και τελευταία θέση για τους Καταλανούς

10:00 30/9/2021 - Πηγή: NewsIt

Η Μπαρτσελόνα διασύρθηκε και στη Λισαβόνα, γνωρίζοντας την ήττα από την Μπενφίκα με 3-0 για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Στην τελευταία θέση του πέμπτου ομίλου η ομάδα του Κούμαν, η οποία απειλείται από πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Η Μπαρτσελόνα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο τόσο στο ισπανικό πρωτάθλημα όσο και στο Champions League. Οι Καταλανοί ήταν

τραγικοί και στη Λισαβόνα, με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 3-0 από την Μπενφίκα του Βλαχοδήμου. 

Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει την Μπαρτσελόνα στην τελευταία θέση του ομίλου χωρίς βαθμό και με συντελεστή τερμάτων 0-6! Βλέπετε, οι “μπλαουγκράνα” είχαν ηττηθεί και στην πρεμιέρα από την Μπάγερν Μονάχου με 3-0.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, οι Πορτογάλοι προηγήθηκαν με Νούνιεζ μόλις στο τρίτο λεπτό, ενώ διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 69′ με τον Σίλβα. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Νούνιεζ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Τα γκολ του Μπενφίκα – Μπαρτσελόνα

Μπάγερν Μονάχου – Ντιναμό Κιέβου 5-0

 

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Μπάγερν Μονάχου επιβεβαίωσε τα προγνωστικά κι έκανε “πάρτι” κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου. Οι Βαυαροί διέλυσαν τους Ουκρανούς με 5-0 στο Μόναχο κι έκαναν το “δύο στα δύο” στον πέμπτο όμιλο, φιγουράροντας μόνοι στην πρώτη θέση.

Με δύο γκολ του Λεβαντόφσκι (12′, 27′), η Μπάγερν προηγήθηκε από νωρίς με 2-0, με τον Γκνάμπρι να γράφει στο 68′ το 3-0. Το 4-0 πέτυχε ο Σανέ στο 74′, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Τσούπο-Μοτίνγκ στο 87′.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του πέμπτου ομίλου:

Μπάγερν Μονάχου-Ντιναμό Κιέβου 5-0
(12’ πεν., 27’ Λεβαντόφσκι, 68’ Γκνάμπρι, 75’ Σανέ, 87’ Τσούπο-Μότινγκ)
Μπενφίκα-Μπαρτσελόνα 3-0
(3’ 79’ πεν. Νούνιες, 69’ Ράφα Σίλβα)

Η βαθμολογία του πέμπτου ομίλου:

Μπάγερν Μονάχου 6Μπενφίκα 4Ντιναμό Κιέβου 1Μπαρτσελόνα 0

Επόμενη αγωνιστική (20/10):
Μπαρτσελόνα-Ντιναμό Κιέβου 19:45
Μπενφίκα-Μπάγερν Μονάχου 22:00

 

To άρθρο Champions League, Μπενφίκα – Μπαρτσελόνα 3-0: Νέο κάζο και τελευταία θέση για τους Καταλανούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα