Allou! Fan Park: Μια αντλία νερού προκάλεσε το ατύχημα; Καρέ – καρέ η διαδρομή του τρόμου

14:52 7/9/2022 - Πηγή: NewsIt

Μια αντλία η οποία ρυθμίζει τη στάθμη του νερού στο παιχνίδι του λούνα παρκ Allou! Fan Park, φαίνεται να είναι υπεύθυνη για την πρόκληση του ατυχήματος το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό των τεσσάρων ατόμων.  

Το βράδυ της Τρίτης (06/09/2022) μια παρέα νέων παιδιών βίωσε τον τρόμο και την αγωνία στο παιχνίδι του λούνα παρκ La Isla το οποίο αποτελείται από ξεχωριστά βαγόνια – βάρκες χωρητικότητας τεσσάρων ατόμων. Σε αυτή τη δραστηριότητα οι επιβαίνοντες αφού μπαίνουν μέσα σε βαγόνια αρχικά κινούνται πάνω σε ράγες οι οποίες

φτάνουν σε ύψος τα 15- 20 μέτρα και στη συνέχεια πέφτουν με μεγάλη ταχύτητα μέσα στο νερό.  

Οι υδάτινες διαδρομές, είναι αυτές που φρενάρουν την ταχύτητα των βαγονιών εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό την ασφάλεια στους επιβαίνοντες. Εκεί, φαίνεται να εντοπίστηκε και το πρόβλημα που είχε σαν αποτέλεσμα τα δύο αγόρια και τα δύο κορίτσια να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, με την 21χρονη να έχει υποστεί κακώσεις στο θώρακα και να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της Νίκαιας. 

Το βαγόνι αφού ανέβηκε τη δεύτερη ανηφόρα στη συνέχεια έπεσε στο ρυάκι. Εκεί όμως αντί να ακολουθήσει τη διαδικασία που θα έπρεπε παίρνοντας την στροφή συνέχισε να επιταχύνει, καθώς η στάθμη του νερού δεν ήταν στο ύψος που έπρεπε για να το επιβραδύνει. Έτσι το βαγόνι μπήκε στην στροφή που ακολουθούσε με μεγαλύτερη από την προβλεπόμενη ταχύτητα, με αποτέλεσμα τα τέσσερα νεαρά άτομα να φύγουν από το εσωτερικό του. Αυτό που εξετάζεται και συγκεντρώνει έως τώρα τις περισσότερες πιθανότητες να προκάλεσε το ατύχημα, είναι να μην λειτούργησε σωστά η αντλία του νερού που ρυθμίζει τη στάθμη.     

To άρθρο Allou! Fan Park: Μια αντλία νερού προκάλεσε το ατύχημα; Καρέ – καρέ η διαδρομή του τρόμου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Allou Fan Park, Καρέ –,Allou Fan Park, kare –