«AS»: Λημνιός και Παυλίδης στις… αποκαλύψεις της σεζόν!

17:38 23/5/2020 - Πηγή: NewsIt

Η ηλεκτρονική έκδοση της «AS» τοποθέτησε τους δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές σε μια… άκρως κολακευτική λίστα που δημιούργησε. Στις… αποκαλύψεις της χρονιάς οι Λημνιός και Παυλίδης.

Ο Δημήτρης Λημνιός του ΠΑΟΚ και Βαγγέλης Παυλίδης της Βίλεμ συμπεριλαμβάνονται στην λίστα της ισπανικής εφημερίδας «AS» με τους παίκτες που έκαναν το «μπαμ» τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη!

Για τους δύο παίκτες γίνεται

αναφορά πως είναι ήδη… σημαντικοί για την Εθνική Ελλάδας. Μάλιστα, η «AS» αναφέρει πως ο Λημνιός θυμίζει τον Χοακίν, ενώ για τον Παυλίδη τονίζει πως έγινε αναντικατάστατος στη «Γαλανόλευκη».

Για τον παίκτη του ΠΑΟΚ, η «AS» αναφέρει ότι «είναι πολύ ώριμος και μοιάζει ότι παίζει όλη την ζωή του στο υψηλότερο επίπεδο. Δίνει ασίστ και σημειώνει γκολ. Από τους ποδοσφαιριστές που πολύ γρήγορα βάζει την ομάδα στις πλάτες του. Σημαντικός ήδη και με την Εθνική Ελλάδας. Στιλ που μοιάζει με τον Χοακίν (σ.σ. τον ιστορικό αρχηγό της Μπέτις και έναν από τους κορυφαίους Ισπανούς εξτρέμ όλων των εποχών)».

Για τον επιθετικό της Βίλεμ, η «AS» γράφει: «Το να λάμπεις με γκολ στο ολλανδικό πρωτάθλημα μοιάζει εύκολο, αλλά ο Παυλίδης το έκανε ακόμα περισσότερο. Η σπουδαία του σεζόν τον έκανε σχεδόν αναντικατάστατο στην Εθνική Ελλάδας. Είναι η στιγμή να δούμε τις επιδόσεις του σε μια ανώτερη ομάδα».

Μεταξύ άλλων, η λίστα περιλαμβάνει παίκτες όπως οι Χάαλαντ, Βαλβέρδε, Βινίσιους Ζούνιορ και Άνσου Φατί!

To άρθρο «AS»: Λημνιός και Παυλίδης στις… αποκαλύψεις της σεζόν! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα