«Ο ιός είναι μέρος της ζωής μας τώρα, έπρεπε να παίξουμε στην Τουρκία»

Ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε για ακόμα μια φορά την αντίθεσή του με την απόφαση να σταματήσει οριστικά το τουρκικό πρωτάθλημα και τόνισε πως θέλει να κατακτήσει την Euroleague.

Ο προπονητής της Εφές μίλησε στην «Hurriyet» και είπε για ακόμα μια φορά για το πρωτάθλημα στην Τουρκία:

«Θα μπορούσε να βρεθεί μια σύντομη φόρμουλα με πιθανές ημερομηνίες έναρξης. Περίμενα η ομοσπονδία να προσπαθήσει για το τουρκικό πρωτάθλημα. Ειπώθηκε πως "το μπάσκετ παίζεται σε κλειστό γήπεδο", οπότε ρώτησα γιατί στη Γερμανία

και στο Ισραήλ θα παίξουν; Ο ιός είναι τώρα μέρος της ζωής μας, μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο. Βλέποντας την προσπάθεια στο ποδόσφαιρο, τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις ανοίγουν στην χώρα, αλλά μπάσκετ δεν θα παιχθεί. Δεν βρίσκω την απόφαση σωστή. Αν ήμουν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, θα έκανε μεγάλες προσπάθειες».

Όσον αφορά την επανεκκίνηση της Euroleague, δήλωσε: «Φαίνεται πως κατά 60%-70% θα παίξουμε. Θα στεναχωρηθούμε αν η Euroleague δεν αρχίσει. Η Αναντολού Εφές πρέπει να αποδείξει ότι ήταν η καλύτερη ομάδα φέτος. Είμαστε πολύ κοντά στον τίτλο. Ναι, υπάρχει ένα Final 4 και οι αντίπαλοι είναι δυνατοί. Θα παίζουμε, σαν να έχουμε χάσει στον ημιτελικό».

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα