Στοίχημα: "Μιλούν" οι άμυνες στη Λυών

Οι επαναληπτικοί για τη φάση των "16 του FIBA Champions League κυριαρχούν στο σημερινό κουπόνι μπάσκετ, με το ελληνικό ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στη μάχη του Άρη στη Λυών απέναντι στη Βιλερμπάν. Πάμε να δούμε τί μπορούμε να "κρατήσουμε" στοιχηματικά για σήμερα.

Εν αρχή ην η άμυνα

Ξεκινάμε λοιπόν με την αναμέτρηση της Βιλερμπάν με τον Άρη, με το πρώτο παιχνίδι στο "Nick Galis Hall" να έχει λήξει στο ισόπαλο

67-67. Ο Άρης ήταν καλός στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, όμως... κατάφερε να "γκρεμίσει" ό,τι έχτιζε στο τέταρτο. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι οι "κίτρινοι" αισθάνονται ευχαριστημένοι με την ισοπαλία, καθώς λίγα λεπτά πριν τη λήξη υπολείπονταν στο σκορ με τέσσερις πόντους. Ακολούθησαν τα ματς πρωταθλήματος, με τη Βιλερμπάν να επικρατεί με 70-86 της Παρί και τον Άρη να ηττάται με 70-54 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Πρίφτη, λοιπόν, χρειάζεται νίκη έστω και με ένα πόντο στο σημερινό επαναληπτικό, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Στο πρώτο ματς ανέκυψε για μία ακόμα φορά το επιθετικό πρόβλημα που χαρακτηρίζει τον Άρη τη φετινή σεζόν και σήμερα αναμένεται αυτό να ενταθεί, καθώς οι Γάλλοι διαθέτουν μία εξαιρετική άμυνα. Η Βιλερμπάν δεχόταν 69 πόντους κατά μέσο όρο στη φάση των ομίλων (66, αν εξειδικεύσουμε στα εντός έδρας παιχνίδια της). Από τη στιγμή, λοιπόν, που δεν υπάρχει ζήτημα ανατροπής κάποιας διαφοράς, αναμένεται να δούμε "μάχη" από το πρώτο λεπτό και μεγάλη προσοχή αμφότερων των αντιπάλων στα αμυντικά τους καθήκοντα. Θεωρούμε, λοιπόν, ως σοφότερη επιλογή το Under 142.5 σε απόδοση 1.91.

Με προβάδισμα η Σάσσαρι

Πάμε και στα άλλα δύο σημερινά ματς. Καταρχάς, στην Τουρκία η Μπάνβιτ υποδέχεται την Όλντενμπουργκ στη ρεβάνς του ισόπαλου 82-82 της Γερμανίας. Κοινώς, στο συγκεκριμένο επαναληπτικό επικρατεί μία... κατάσταση ανάλογη με αυτή του ζευγαριού του Άρη με τη Βιλερμπάν. Η Μπάνβιτ δυσκολεύτηκε το σαββατοκύριακο κόντρα στην Μπαλικεσίρ, πανηγυρίζοντας μία δύσκολη νίκη με 79-73. Η Όλντενμπουργκ, από την πλευρά της, γνώρισε βαρύτατη ήττα από τη Σ. Όλιβερ με 98-73. Θεωρούμε ότι η Μπάνβιτ αποτελεί το φαβορί για την πρόκριση, καθώς και στο πρώτο ματς απέδειξε ότι διαθέτει ένα καλύτερο σύνολο (ασχέτως του τελικού σκορ). Από την άλλη, όμως, θεωρούμε υποτιμητικό για την Όλντεμπουργκ το χάντικαπ 9,5 πόντων που της δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι μόνο για το Live.

Στη Γαλλία η Λε Μαν υποδέχεται την Ντιναμό Σάσσαρι, καλούμενη να ανατρέψει το εις βάρος της 79-63 του πρώτου αγώνα. Η Σάσσαρι έκανε ένα "τρελό" τέταρτο δεκάλεπτο (επιμέρους σκορ 27-12) και σε αυτό οφείλει το μεγάλο προβάδισμα, με το οποίο έρχεται στο σημερινό επαναληπτικό. Αμφότερες πέτυχαν νίκες το σαββατοκύριακο στα εγχώρια πρωταθλήματα: η Λε Μαν κέρδισε την Ορλεάν με 71-64 και η Σάσσαρι την Πιστόια με 81-75. Δε θεωρούμε απίθανη την ανατροπή, όμως θα επιλέξουμε το Under 146, καθώς η Λε Μαν δυναμώνει πολύ στην άμυνα στα εντός έδρας παιχνίδια της.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Τρίτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku

Keywords
Τυχαία Θέματα