Βρες έναν τρόπο...

Η αγχωτική νίκη της ΑΕΚ, η ξέφρενη πορεία του Ψυχικού και η νέα επιτυχία του Αετού είναι μόνο μερικά από τα αξιοσημείωτα της 8ης αγωνιστικής στον όμιλο Νότου της Β' Εθνικής. Το basketblog.gr έφτιαξε για ακόμα μια βδομάδα το Top 5 της αγωνιστικής και σας το παρουσιάζει…

Ακόμα κι έτσι… νίκη

Μπορεί να πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση,

αλλά η ΑΕΚ πήρε αυτό που ήθελε από το παιχνίδι με το Πέραμα. Ήτοι το ροζ φύλλο αγώνα. Η "Ένωση" τα "βρήκε σκούρα" για κάτι περισσότερο από τριάντα λεπτά, αλλά ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή της στα τελευταία λεπτά και εκμεταλλευόμενη στο έπακρο την κούραση των γηπεδούχων διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Δείχνουν τα δόντια τους

Αν και νεοφώτιστοι, Ψυχικό και Αετός πραγματοποιούν εντυπωσιακή πορεία μέχρις στιγμής δείχνοντας πως έχουν τα φόντα να κυνηγήσουν την υπέρβαση στο φετινό πρωτάθλημα. Αμφότεροι πήραν σπουδαίες εντός έδρας νίκες αυτή την Κυριακή και παρέμειναν σε τροχιά… ανόδου.

Νικάει ακόμα και στα δύσκολα

Αν ο Πανερυθραϊκός έχει αποδείξει κάτι στις οκτώ πρώτες στροφές του πρωταθλήματος είναι ότι δεν πρόκειται να χάσει κανένα παιχνίδι με κάτω τα χέρια. Ακόμα κι όταν το πράγμα στραβώνει, οι παίκτες του Δημήτρη Χουχουλή δεν σταματούν να παλεύουν. Κάτι αντίστοιχο συνέβη προχθές στο κλειστό της Ερυθραίας, εκεί όπου οι "κόκκινοι" ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ στα τελευταία λεπτά και με τον Οικονομόπουλο (18π.) να πραγματοποιεί την καλύτερη φετινή του εμφάνιση πήραν το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στη Χαλκίδα (57-55).

Μπλόκο στην Καισαριανή

Με τις περισσότερες ομάδες (πλην ΑΕΚ και Περάματος) να "βράζουν στο ίδιο καζάνι", τα μεγάλα "διπλά" είναι αυτά που θα καθορίσουν ποιες ομάδες θα παλέψουν για την άνοδο και ποιες για την σωτηρία. Μία από τις πλέον δυσκολοκατάβλητες έδρες είναι αυτή της Νήαρ Ηστ, κάτι που κατάλαβε για τα καλά ο Αμύντας Δάφνης αφού γνώρισε την ήττα με 76-70.

Ψάχνει να βρει… τον τρόπο

Πριν την έναρξη του φετινού μαραθωνίου ο Αμύντας Δάφνης θεωρούταν -και όχι άδικα- ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Α2. Οι "πορτοκαλί", όμως, με την μέχρι τώρα παρουσία τους δείχνουν πως δεν έχουν αποκτήσει την απαραίτητη χημεία για να τα καταφέρουν. Οι εκτός έδρας αγώνες αποτελούν την "αχίλλειο πτέρνα" της ομάδας του Βαγγέλη Βλάχου, ο οποίος αναζητά τον τρόπο για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα