Β' Νότος: Οι κορυφαίοι

Αρκετοί παίκτες, όπως και προπονητές, ξεχώρισαν και στην 13η αγωνιστική για τον Ομιλο Νότου της Β' Εθνικής και ας προσπαθήσουμε να επιλέξουμε ξανά τους κορυφαίους, ξέροντας πως ίσως αδικούμε πάλι άλλους, αλλά υπάρχει ακόμη δρόμος πολύς και συνέχεια, μπροστά...

1. Ντίνος Φακοπουλίδης (Παπάγου)Πιερικός, Ηλυσιακός, Παγκράτι... Ο διεθνής γκαρντ των «στρατηγών» θέλει όσο τίποτα να αποδείξει πως μπορεί να κατορθώσει -ατομικά- αλλά και μέσω της συνολικής δουλειάς στο «σαλούν», το βήμα παραπάνω για τον ίδιο και το ιστορικό σωματείο. Κόντρα στον Πανερυθραϊκό, εν προκειμένω, τα πήγε περίφημα.
Από κοντά σε απόδοση και ο Γιώργος Ντάλλης του Κορωπίου και η θέση έχει υψηλό ανταγωνισμό. 2. Γιάννης Ντιμπ (Τρίτων)Θα μπορούσε να είναι και ο Μιχάλης Φρουσκλιάς του Κρόνου, ένας εξίσου... συνήθης ύποπτος, αλλά θα δώσουμε θέση στην βασική μας πεντάδα στον Γιάννη Ντιμπ, που ξέρει πώς να παίρνει από το χέρι τον Τρίτωνα και να ξελασπώνει για την ομάδα του, όταν το πράγμα σκουραίνει, ειδικά σε οριακά κι επικίνδυνα ματς, όπως αυτό με την Αγία Παρασκευή. 3. Σάκης Γεωργοπαπαδάκος (Φιλαθλητικός)Παίκτης με εμπειρία τόσο χρόνια στα παρκέ ο άσος του Φιλαθλητικού γνωρίζει από δυσκολες καταστάσεις και βοήθησε με την σειρά του, όσο αυτό ήταν εφικτό, στο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα, ένα ντέρμπι λεπτομερειών. 4. Σπύρος Μαγκουνής (Περιστέρι)Ακόμη και από πιο παλιά ο Μαγκουνής λόγω της ευχέρειάς του να ποστάρει αντιπάλους, μπορεί εύκολα να παίξει σε θέση «4», καθαρού φόργουορντ δηλαδή και εμείς εκεί ακριβώς θα τοποθετήσουμε τον αριστερίοχειρα άσο του Περιστερίου που έκανε ό,τι ήταν δυνατόν πριν μέρες κόντρα στον Εργοτέλη. 5. Στέφανος Σολωμός (Μαρούσι)Βάζουμε ως κολώνα τον παλιό ψηλό της Ερυθραίας, που αποτελεί στήριγμα για την ομάδα του, το Μαρούσι, με τα τόσα χρόνια πείρας που κουβαλά στην πλάτη. Επραξε το αυτονόητο και απέναντι στον Μανδραϊκό. Ηταν εκεί, όποτε χρειάστηκε. Να μας συμπαθάτε, αλλά αν θέλουμε να παίξουμε σύστημα, έστω για κάποιες φάσεις, με πολύ πιο ευέλικτο σχήμα, θα είχαμε και τον Ανδρέα Ζούκα κατά νου, τον πολύπειρο -ουσιαστικά- φόργουορντ ως ελαφρύ τεσσαροπεντάρι, αλλά ικανό να τα βάλει με όλους. Το έκανε και με αντίπαλο τον Πρωτέα. Κόουτς: Σάββας Κατσούνης (Κορωπί)Εχει δώσει αυτό που χρειαζόταν το Κορωπί ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει, αντιμετωπίζοντας οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας, υπάρχει ομοιογένεια, οι ρόλοι είναι ξεκάθαροι και οι παίκτες του σε κάθε ματς δίνουν ό,τι παραπάνω έχουν προς συμφέρον του συνόλου, όπως φάνηκε και με αντίπαλο την ιδιαίτερα ανταγωνιστική, ΑΕΝΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα